Hae tästä blogista

2.5.2012

Tiistai&Keskiviikko

En yhtään ehtinyt bloggaila eilen, melkein koko päivä hilluin tallilla ja myöhemmin kavereiden kanssa. Eilen aamulla lähdin tallille 8 aikaan, heitin hepan ulos ja siivosin. Sen jälkeen lähdin kotiin takas nukkumaan, haha. Heräsin siinä 1 aikaan.. (!!) Joten nopeesti vaatteet niskaan ja pyöräilin tallille. Hain ponin ja laitoin sen valmiiks ridausta varten. Aluksi ratsastin keskikentällä vähäsen aikaa, katsoakseen kuinka poni käyttäytyi. No menihän se hyvin, joten mentiin sitten radalle päästelemään. Tunsin oikein kuinka Riksu nautti kun se sai päästellä laukassa menemään pitkin askelin! Ei olla noin kunnolla päästelty piiiiiitkääääääääään aikaan, varmaan viimeksi kun asustimme raviskalla, mikä oli viimme vuoden elokuussa.. No, nythän siihen tulee muutos! ;) Lopuksi menin vielä keskikentälle ja hyppittiin riksun kanssa pientä varmaan 50 cm korkeaa estettä noin huvin vuoksi vaan, kivaa oli! :D Ridauksen jälkeen Riksu pääsi takaisin tarhaan ja sai päiväheinät. Kävin vielä illalla tekemässä ns. "iltatallit"; eli hain sisään ja ruokin prinssini.


Tänään tulin tallille 8 jälkeen. Vein pojan ulos ja siivosin karsinan. Laitoin valmiiksi päiväheinät ja sen jälkeen menin siivoamaan Riksun tarhaa, koska se näyttää tältä;



Kiva kun aiempi tarhanhaltija ei yhtään oo huolehtinu tarhan kunnossapidosta, niin se näyttää tällaiselta paskalta ja meikäläinen saa sitten tehdä monta päivää töitä että sais sen puhtaaks. Vein tuolta ainakin 10 kottikärryä täynnä paskaa, muttei näy melkein missään. Et tuota hommaa saan jatkaa huomenna myös. Nojoo, otin sitten lopulta ponin sisään, laitoin valmiiks ja mentiin taas keskikentälle. Juoksutin ensin n- 20 minuuttia ja ratsastin sitten n.30 minuuttia. Harjoiteltiin taas askeleen pidennystä ja lyhennystä laukassa sekä laukanvaihtoja. Hyvin meni! Takasin tallissa harjasin ponin kunnolla ja oon niin tyytyväinen siihen että se on tullut niin hienoon muotoon, ei ole enää mikään läski! ;)




hieno ja solakka poitsu! <3

Nyt hyppään taas pyörän kyytiin ja lähden tallille sanomaan hyvät yöt rakkaalleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti