Hae tästä blogista

29.5.2012

Mentiinkö kesälaitsalle?



Blogi on näköjään päässyt kesälaitsalle, hehe!:D Itselläni on kiirettä joka suuntaan enkä melkein enää edes istu koneen ääres, ku onhan mulla tuo Iphone niin sen kautta sitten tsekkailen kaikki tärkeimmät asiat jne. että ei siinä aikaa oikeen tahdo koneen ääressä istumiseen jäädä. 

Noh, huomenna me ollaan seisty raviskalla jo kuukauden verran.. että kun tää aika vaan juoksee tiehensä! Oltiin muuten viime perjantaina Jartsan estevalkussa! Poni oli aivan SUPER, vaikka alussakin oli todella laiska. Harmi vaan että kukaan ei ollut kuvaamassa koska lopussa hyppäsimme rataa jonka esteet olivat ainakin metrin, ja Riksu suoraan sanoen LENSI niiden yli, enkä itse meinannu edes selässä pysyä! ;D Ens viikolla olis taas luvassa Jartsan treenit, joten jos joku haluaa kuvaamaan meitä sinne niin sanokaa!:)

En varmaan paljo enempää tällä viikolla ehdi postailla, koska joo olen jo niin vanha että mulla on lauantaina ylioppilasjuhlat edessä.. kääk! Mutta ens viikkoa odotellen! :)

p.s. Niin ja joku kysyi niistä tilauksista, mitä olin tilaillut. Paketti on postissa, ja haen sen niin nopeesti kun ehdin, joten kuvia tavaroista tulee sitten! ;)


-Anna 


1 kommentti: