Hae tästä blogista

30.4.2012

Muuttopäivä!

Eilen ratsastin ponin läpi perusteellisesti ja hyvin meni, poni ei mukissut mistään. Ridauksen jälkeen pakkailin tavaroita autoon ja valmistelin muuttoa. Muuten aika perus päivä tallilla.

Mun aamu alkoi tänään jo 06:30. Puin, join aamukahvit ja heitin pikkasen aamupalaa naamaan ja eikun menoks. Lähdettiin iskän kanssa ajamaan raviskaa päin. Siellä sitten siivottiin karsina ja varastotila, kiikutettiin tavaroita talliin ja laitettiin kaikki valmiiksi. Kymmenen aikaan kurvasimme ensin E:n pihan ja en jälkeen S:n pihaan, koska ne molemmat tuli mukaan orjiksi/muuttoapulaisiksi. :D Seuraavaksi suunnattiin sundomiin hakemaan traikkua ja sitten nokka kohti Tölbyn tallia. Siivottiin, pakattiin loput ja laitettiin Riksu valmiiiks. Kävin juoksuttamassa laiskan ponin maneesissa ennen lastausta. Lastaus meni muuten tosi hyvin, ei kestänyt kun ehkä 10 min., reipas poni! :) 

Poni kopissa ja eikun nokka kohti raviskaa! Perillä laitettiin heppa tarhaan ja mentiin hääräämään talliin, ja siinä koko mun päivä menikin hujauksessa. Kävin myös iltapäivällä juoksuttamassa ja ratsastamassa Riksulla, joka meni oikein kivasti, saan taas olla ylpee siitä! <3 J ja E olivat mun seurana sen ajan, joten ne nappas meistä pari(monta) kuvaa, kiitos teille niistä! :)









Käväisin äsken taas tallilla, hain Riksun sisään ja annoin sille iltaruuat. Ei sitten muuta. Toivon nyt meille menestystä tuolla Raviskalla, ja että edistyminen jatkuisi, koska tulevaidensuuntana häämöttää jo kisakausi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti