Hae tästä blogista

25.10.2016

Once upon a time.. elämä tapahtui

Hyvät ystävät, sukulaiset, puolitutut, fanittajat, tuntemattomat, stalkkerit ja muut lukijat; on vihdoin tullut aika laittaa sanat ruudulle ja nettiin. On siis uuden postauksen aika.

Niinkuin muiden postausten mukaisesti aloitan sanomalla - aikaa on taas kulunut viime postauksesta. Tällä kertaa välissä on puoli kesää ja puoli syksyä. Muutosten aika ja monien tapahtumien jakso on astunut elämääni.

Aiemmin kirjoittamani mukaan rakas "lapseni" on muuttanut takaisin luokkseni. Jos joltain jäi asia epäselväksi tarkoitan siis Cheerua (kyllä, tämähän on hevosblogi, joten aiheeseen kuuluva tapahtuma kerrotaan luonnollisesti ensimmäisenä). Kaksi kuukautta on ehtinyt jo hurahtaa yhteiselossamme. Sinä aikana olemme treenanneet ahkerasti, olen pähkäillyt pääni puhki siitä miten saan tuon rakkaan otukseni toimimaan haluamani mukaan ja olemme pari kertaa olleet vähän eri mieltä asioista. Onnea tämä on tottakai tuonut eniten, olen ensinnäkin huomannut oman kehitykseni ratsastustaidoissani ja miten nopeasti se on vaikuttanut C:n koulutukseen. Monet hymyhuulet ja myös parit onnenkyyneleet olen vuodattanut otukseni ansiosta.




Noin kolme viikkoa taaksepäin, syksyn saapuessa Skånen, Cheerulle iski taas kausiluontoiseen kuuluva uhmaikä. Tämä välivaihde on nyt pikkuhiljaa taas laskeutumassa, mutta tästä riippumatta treenaaminen on jatkunut. Apua arkeen saan mielestäni ehkä parhaimmalta valmentajalta ketä olen koskaan tavannut. Hän valmentaa pääsääntöisesti meitä estevalmennuksessa, mutta avustaa minua myös Cheerun eteenpäinkoulutuksessa ja hän on antanut minulle enemmän kuin kullanarvoisia neuvoja, jotka kätken sisimpääni enkä koskaan tule unohtamaan.Viimeksi tänä aamuna sain "ahaa"-kokemuksen hänen neuvojen avulla ja sain tuntea tuloksen hetkessä. Aivan mahtavaa.

Olen laatinut suunnitelman Cheerun ja oman tulevaisuuteni puolesta, koska olen huomannut että motivaationi voi häipyä tuhkatuleen ilman tavoitteita. Suunnitelma on laadittu seuraavasti; tulemme jatkamaan valmentautumista loppukauden ja hioa yhteistyötä sekä löytää samalle aaltopituudelle. Ensi vuoden alussa aloitamme puhtaalta pöydältä uuteen kilpailukauteen, koska täälläpäin uusi kilpailukausi alkaa jo tammikuussa. Vuodenvaihteessa tulen asettamaan uudet tavoitteet ensi vuotta varten, liittyen luokkiin ja mihinkä tasoon tulemme tähtäämään. Pääsääntöisesti kilpailemme esteluokissa, mutta suunnitelmissa on myös ilmoittautua helpon asteen kouluratsatusluokkaan.


Video, jonka Anna Karolina (@annaakarolina) julkaisi

Lauantain valmennuksesta, kun C luuli olevansa villihevonen ja hyvin itsepäinen sellainen. Tässä kuitenkin sitä parempaa puolta tuli esiin, heh!

Nyt rakkaat hevosystävät, olette saaneet ainakin vähän päivitystä hevospuolelta! Seuraavaksi vähän muihin asioihin.

Syksy on myös tuonut mukanansa tämän yhtä ihanan koulunkäynnin. Kolmas ja viimeinen vuosi on potkaistu käyntiin. Luen lähes kaikki kurssini etäopintoina ja suurimman osan omalla, epämääräisellä ajalla. Kurssit ovat teoriakursseja, josta yksi on meidän kandidaatin opinnäytetyö. Kouluaiheista ohjelmaa on kuitenkin yleensä maksimissaan pari kertaa viikossa, tosin silloin vähän suuremmalla urakalla.

My partner in crime - koulussa ja koulun ulkopuolella (tässä tosin ulkopuolella)

Tällaisia herkkuja löytyy Snapchatistani.. American pancakes + Ben&Jerrys + lämpimät vadelmat, nam!

Mietitte nyt varmaan mitä loppuajalleni oikeen teen? Siihen minulla on hyvinkin pätevä vastaus.. Olen töissä! Itseasiassa olen kokopäiväisesti töissä noin puolitoista kuukautta taaksepäin asiakaspalvelussa, because I have too. Ainoa miinuspuoli tässä on että aika meinaa jäädä vähille suurinpiirtein päivittäin, mutta tähän asti olen saanut sen toimimaan yllättävän hyvin. Tosin päiväni alkavat jo 04:30 herätyksellä ja aamuvarhaalla tallilla ennen työpäivän alkua, ja loppuvat puoli kymmeneltä kun pääsen taas sänkyyn. Siinä välillä päivä on ollut täydessä käynnissä, non stop.

Cheeru ei vaikuta oikein tyytyväiseltä tähän heijastinväriin ;)

Aamulenkki *check* klo 07 hehe..


Cheerun, töiden ja koulun ohella ehdin ja jaksan käydä salilla pari kertaa viikossa. Treenaan vieläkin paremman ratsastuksen ja lihaskunnon saamiseksi, mutta myös henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin vuoksi. Onneksi minulla on viiden minuutin kävelyetäisyys salille, joten kulkemiseen ei mene paljonkaan aikaa.

Ikean reissulla tuli hankittua "vähän" tarpeellista.. ;)



Salin lähellä oleminen ei tosin ole aina ollut itsestäänselvyys. Nimittäin elämässäni on tapahtunut vielä yksi suuri muutos - olen muuttanut omaan asuntoon syyskuun viimeisenä päivänä. Muutto on jo kauan ollut tiedossani ja puolet kesästä olen vain laskenut päiviä siihen, kunnes se päivä sitten vihdoinkin koitti. Rakastan pikku kotiani ja viihdyn täällä niin hyvin.

Pientä sneakpeak:iä asunnosta



Nyt olenkin pikaisesti raapustanut ajatukseni viime ajasta yhteen postaukseen. Tämän perusteena luvassa on hyvin hektinen ja kiireinen lukuvuosi. Jos oikein rehellisiä ollaan, niin odotan vain sitä kevätpäivää kun valmistumme koulusta, todistus kädessä ja koko elämä edessä. Siihen asti yritän nauttia joka päivästä, vaikka aika jää vähiksi ja elämä onkin kaoottinen. Tätä asiaa saan muistuttaa itselleni aina kun kello soi.. 04:30 aamulla.

Pitäkää huolta ystävät, sukulaiset, puolitutut, fanittajat, tuntemattomat, stalkkerit sekä muut lukijat. Kuulemisiin!

Muistakaa että voitte seurata elämäämme myös snapchatin ja instagramin kautta, siellä päivittelen vähän aktiivisemmin!

Snapchatistä löydät minut nimellä annaakarolinaa

https://www.instagram.com/annaakarolina/

Ha de gött! 

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät! :) Välillä harmittaa etten ehdi useammin postailla..

      Poista