Hae tästä blogista

4.5.2013

Videopostaus - Elämäni vaikein päätös.

Tässä se on. En tekstiversiona halua enkä pysty kirjoittamaan tästä, koska en halua että minua käsitetään väärin. Mutta toivon teidän kuuntelevan koko postauksen koska sen minkä sanon on todella tärkeää. Kysykää jos mietitte jotain, mutta pyydän myös että te jätätte pois kaikki negatiiviset kommentit. Tämä päätös oli todella vaikea tehdä, ja on se vieläkin...



9 kommenttia:

  1. ja millekkähän tasolle sä oikee tähtäät?

    VastaaPoista
  2. Varmasti vaikea päätös, voimia sulle! Toivottavasti Riksu löytää hyvän kodin :) Aiotko ostaa itsellesi nyt uuden hevosen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, lämmittää sydäntä! :) Kyllä uskon silloin kun löydän sopivan. Mutta en sen asian kanssa halua kiirehtiä..

      Poista
  3. ymmärrän sua niin hyvin tän asian kanssa, teit varmasti oikeen päätöksen! toivottavasti Riksu löytää hyvän kodin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihanaa että joku ymmärtää, kiitos!!Niin minäkin toivon että riksu löytäis sen oman kivan ihmisen jonka kanssa jatkaa eteenpäin :)

      Poista
  4. Voimia päätöksen kanssa :) <3 Itse olen enemmän sydämellä ajattelija, mutta hyvä jos pystyt itse miettimään sekä hevosen että itsesi parasta. Toivottavasti kaikki kääntyy hyvin.

    VastaaPoista
  5. Ihana oikeesti mä en varmaa vois luopuu omasta hevosesta mitenkää <3 Itkin ku katoin ton videon ku niin tunteikas jotenki..

    VastaaPoista