Hae tästä blogista

15.6.2012

Wild at heart

Olen ottanut itteäni niskasta ja ratsastanut riksun sekä tänään että eilen! Eilen kokeilin ratsastaa sivuohjilla vähän aikaa ja irtosi poni kyllä todella hyvin, vaikka oli osittain aika laiska. Muuten oli ihan perus-läpiratsastus, n. 40 min. Ratsastuksen jälkeen poni pääsi vaahtokylpyyn(eli pesulle)! Tuli puhdasta jälkeä, ja koska pysyisi ainaki vähän puhtaanpana se sai jäädä yöksi sisälle talliin!

Tänään ratsastin Riksun taas kentällä. Alkuraveissa yritti ensi kiukutella ja pelleillä, mutta pienen taistelun jälkeen se kuitenkin luovutti ja jatkoimme treenejä. Harjoiteltiin paljon askeleen pidennystä ja lyhennystä enimmäkseen ravissa mutta myös laukassa. Irtosi lopuksi todella hyvin ravissa ja laukastakin tuli kivan pyörivä. Ratsastin myös suuren osan treeneistä ilman jalustimia, jotta pystyisin paremmin tekemään ns "kouluratsastusta" estesatulassa.. Melkein tunnin ratsastuksen jälkeen ponilla sekä ittelläni oli voimat aika lopussa, joten päätimme lopettaa. Viimein takasin tallissa kylmäsin ponin jalat ja annoin iltapuurot tallissa. Sen jälkeen vein ponin takasin ulos, heitin iltaheinät ja lähdin kotiinpäin!


Tiedoksi!!Huomisesta alkaen tulen olemaan taas kesätöissä, mutta yritän parhaani jotta päivittäisin blogia mahdollisimman usein! :)





riksu nauttii heinistään ilta auringossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti