Hae tästä blogista

11.12.2012

Hei anonyymit, nyt oikeesti!?!

Ja taas näitä TODELLA mahtavia kommentteja tulee blogiin, poistan enimmät mut tässä taas esimerkkiä;

Miks sun rakkain ystäväs on joutunu seisomaan jo usean kuukauden ajan sisällä päivisin... ? Anonyymi kohteessa tärkeää tekstiä, lukekaa!!

Siis oikeesti? Mitä hemmettiä sä tarkoitat? Nyt rupee mulla meneen hermot teidän anonyymiin kommentteihin taas kerran! En tiedä mistä olet tollaisen päähänpiston saanut, mutta Riksu pääsee joka helvetin päivä ulos tarhaan. Että keskity vaan omiin asioihisi äläkä sekaannu mun asioihin. Ja taas, jos on jotain sanottavaa voit kyllä tulla sanomaan sen päin naamaa tai ainakin nimen myötä seistä sun sanojes takana.


2 kommenttia:

  1. Ehkei kannattaisi ottaa joka kommenttia niin huonosti ja vastata kärkkäästi ja kiivaasti takaisin. En sano etteikö anonyymit tekis väärin kommentoidessaan tietämättä asioista yhtään mitään, mutta kun teet oman postauksen anonyymien päättömille kommenteille ja vastaat niihin yhtä ilkeästi takaisin niin lietsot vaan lisää anonyymejä kommentoimaan paskaa.. Loputon kierre, kannattaa jättää ne kommentit ihan omaan arvoonsa tai poistaa anonyymien kommentointimahdollisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Ja ihan niinkuin että sinä välittäisit? Olen sanonut että parempi kaikkien keskittyä omiin asioihinsa.

      Poista