Hae tästä blogista

13.12.2012

Joulu saapuu pian, kääk!

Enää 11 päivää jouluun ja istun tässä miettimässä joululahjoja. Kokosin pienen kollaasin siitä mitä Riksu toivoo joululahjaksi(tai mitä minä haluisin ostaa sille,heh):

Ylimmäisenä toivomuslistalla on tuo heijastinloimi. Sen aion ostaa ihan satavarmasti, koska tuo olisi niin käytännöllinen maastoon mennessä. Sittenhän sopisi myös noi bootsit ja suojat tehostamaan näkyvyyttä. Seuraavana listalla on tuo kaulakappale. Tällä hetkellä pystyn käyttämään vielä fleecevuorattua sadeloimea+tallitoppista, mutta kun pakkaset lähestyvät -20 astetta ja kun poni klipataan uuden vuoden jälkeen talviloimi tulisi pakosta käyttöön. Olen myös harkinnut kokonaan uuden loimen ostoa, mutta pitää katsoa mitä tää mun TODELLA MAHTAVA opiskelijabudjetti siihen sanoo. :D Lopuksi toivomuslistalla on tuo juoksutus-setti. Paljon helpompi jos saisi kerrankin juoksutettua hevosen kunnolla, ilman että tarvisi heittää satulat ja kaikki muut kamppeet selkään joka kerta.

Itselleni toivon tällä hetkellä uutta kypärää, uudet ratsastushousut ja jotkut hyvät talviratsastushanskat, mutta tällä hetkellä ne jäävät kyllä haaveiluksi. No, saan tehdä nyt jouluna taas paljon työvuoroja, silloin saan myös shoppailla enemmän! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti