Hae tästä blogista

29.7.2014

"Ei, Olen helpoittunut. Saan lähteä toteuttamaan unelmaani."

Hektinen elämä. Kiire. Stressi. Univelka. Näistä elämäni on tällä hetkellä rakennettu ja siksi blogi on hiljaisella "tauolla". Samalla kun yritän hoitaa muuttohommia minulla on täyspäiväinen työ, oma hevonen ja vielä äitin muutto listalla mukana. Näiden lisäksi pitäisi myös yrittää muistaa nähdä kavereita ja viettää aikaa muun perheen kanssa... Sekä ehtiä tekemään kaikki muut arjen askareet.. Huh!

Tämän takia päätin että aion "asua laatikkomuodossa" nämä KOLME viimeistä viikkoa. Kyllä, lähdemme niin pian. "Asua laatikkomuodossa"-lauseella tarkoitan että aion jo pakata kaikki kamppeeni yhteen, jotta saisin vain nauttia ja olla viimeisen viikon tai ainakin viimeiset päivät. Tulen jättämään taakseni koko elämän jonka olen elänyt täällä, lähteäkseni kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia.Siitä puheenollen.. Eilen puhuessani hyvän ystäväni kanssa puhelimessa hän kysyi minulta; "Eikö sinusta tunnu rankalta tai vaikealta lähteä?". En ollut edes itseltäni sitä kysymystä kysynyt mutta en vastausta edes harkinnut. Vastasin hänelle; "Ei. Olen helpoittunut. Saan lähteä toteuttamaan unelmaani."



Päivän syvällisten sanojen jälkeen ajattelin kertoa pikkaisen kuulumisia Cheerulta. Meillä menee tällä hetkellä Cheerun kanssa hyvin!! ..vaikka elämäni onkin täyspäiväistä touhua aamusta iltaan. Viime viikolla meillä oli "estevalmennukset" taas pitkästä aikaa, mutta lähinnä teimme vain jotain helppoja tehtäviä saadaksemme rutiinin takaisin. Muuten olen myös yrittänyt tehdä C:n liikunnasta mahdollisimman monipuolista ja siinä olen mielestäni onnistunut yllättävän hyvin. Huomaa että intohimo ja motivaatio palaa kun tietää mitä tulevassa odottaa. Cheeru kehittyy päivä päivältä enemmän ja parasta on sen kanssa työskentely, koska se yrittää parhaansa ja on hyvin rehellinen sekä nöyrä hevonen. Ajoittain niitä tunnettuja "tinttaliisa-kohtauksia" ilmenee, mutta nekin häviää nopeasti kun sille näyttää kaapin paikan.
Paras C estevalkussa <3

Tänään on taas luvassa kaikenlaista tekemistä; sopimusten irtisanomista, kämpän siivoamista ja pakkaamista. H-hetki lähestyy aina vaan jokaiselta päivältä. Illalla luvassa Cheerun liikutus ja iltaruokinnat tallilla. Minulla on videoita treeneistä, kun saan kotona aikaiseksi leikkelen ne yhteen ja laitan tänne blogiin vähän matskua niin saatte nähdä taas Cheerun kehittymistä! Myös vähän viikko-ohjelmaa luvassa niin blogi täyttyy vähän postauksista taas! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti