Hae tästä blogista

25.9.2014

Tavallista rauhallisempi torstai

(..Lukuunottamatta sitä faktaa että ulkona puhaltaa sen verran että tuuli melkein vie mennessään,heheh.. )

Sellainen torstai kun ehdin tehdä myös muutakin kun vain niitä asioita mitkä ovat eniten oleellisia. Tänään tosin on myös vähän erilainen torstai. 25.päivä syyskuuta. Tämä tarkoittaa että olen asunut Ruotsissa tasan kuukauden verran. Olen alkanut kotiutumaan kunnolla ja voin vieläkin kehua sitä kuinka viihdyn täällä. Sieluni lepää rauhassa vaikka päivät ovat ohjelmaa täynnä aamusta iltaan.

Postausten ajoittaminen on toki yksi suurimmista haasteista tällä hetkellä. Haluaisin kirjoittaa niin paljon ja ideat pursuavat joka suuntaan. Aika tosin ei anna periksi millään ja "vapaa-ajan" iskiessä täytyy tehdä muita asioita. En tiedä jos tästä lähtien tekisin videopostauksia, mielipidepostauksia random asioista tai näitä yhteenvetoja tai jotain ihan muuta.. ehdotuksia?

Kuvia ehdin kuitenkin aika-ajoin räpsimään, joten tässä pientä kuva-saldoa;

Kävimme Marietorps Ridsport - nimisessä hevostarvikeliikkeessä viime viikolla ja paikka missä se sijaitsi oli lähes satumainen.. aivan älytöntä!

Hiukset saivat lisäpotkun viime viikonlopun kunniaksi kun vihdoin päätin värjätä ruman tyvikasvun pois hehe..

Viime lauantaina olin myös toimihenkilönä 4-vuotiaden esteratsastuksen semifinaali-karsinnoissa Breeders-viikkoa varten. Sain m.m. nähdä livenä metrin etäisyydellä Satu Liukkosen suoritukset monella hienolla nuorella!

Talliin saapui viikonloppuna myös uusi "vauva" joka on Cheerua nuorempi.. Cheeru ei siis saa olla enää tallin söpöliini :D

Meillä on myös uusi juoksutus-systeemi, koska mielestäni on hankalaa juoksuttaa sivuohjilla (lue:olen laiska enkä halua käyttää niitä aina juoksuttaessa.. ) ja tässä on sitten helpompi väline juoksutusta varten!

Viikonlopun aikana kävin myös valmentajallani ahkeroimassa; heinäpaalien latoamista ja tallin yleistä hoitamista. Kuvassa näkyy valmentajani kilpahevonen Sune, jonka myös liikutin maastolenkillä sunnuntaina.

Sain myös hiljattain hankittua ensimmäisen piképaitani koulun logolla koristeltuna. Meillähän on hyvin tarkka "dresscode" siitä mitä vaatteita saamme käyttää talleissa täällä.
Täällä on se hyvä asia, että mikään päivä ei ole samanlainen. Kaikki päivät ovat aivan erilaisia ja koko ajan oppii jotain muuta. Huomaan heti, kuinka täällä ruotsissa hevosurheilu on niin paljon edellä ja siksihän minä tänne tulin. Janoan oppia uusia asioita, kerään kaiken tiedon mikä lähettyvilleni tulee, prosessoin sen ja vertaan omaan ajattelumaailmaani. Jos nyt olen jo kuukauden aikana oppinut näin paljon, en malta odottaa kuinka paljon tulen oppimaan kolmen vuoden aikana.


Minulla on muuten video valmiina viime viikon valmennuksista, yritän heittää sen tänne blogiin vielä tänään (illemmalla). Tälle viikolle ei harmikseni valmennuksia tullut kun valmentajani on saikulla. Odottelemme siis ensi viikkoa innolla!

Nyt täytyy rientää talliin siivoamaan että poni pääsee vielä tänään sisälle, hehe. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti