Hae tästä blogista

23.1.2015

Sairaslomailua

Hej bloggen!

Tiedätte varmaan sen tunteen että jos yksi asia menee hyvin, niin toinen on taas pielessä..? Tällaista meillä on ollut nyt viime viikkoina. 

Cheerulla on taas ollut käynnissä joku uhmailu-vaihe ja sain kokea elämäni rodeoshown kolmena päivänä putkeen. Ensimmäisenä päivänä se oli vain pientä temppuilua lähes koko ridauksen ajan, muttei mitenkään haitallista.Toisena päivänä oli pahin myräkkä ja C näytti ruman puolensa koittaakseen rajojaan, mutta olin päättänyt että minä en sieltä alas tule vaikka mikä olis. Ja tyttöhän pysyi tällä kertaa kyydissä! :D Kolmantena päivänä C myönsi tappionsa aika nopeasti ja neljäntenä päivänä se oli jo "oma itsensä". Voi näitä kakaroita, kun ne on niin ihania! ;)

Väsynyt polle ridauksen jälkeen :)
Sitten tullaan siihen huonoon säkään. Olin viime sunnuntaina päättänyt että nyt kävelemme koululle ja ajattelin että voisin ehkä jopa ratsastaa siellä. No, hain C:n tarhasta talliin ja ehdin vain kiinnittää sen hoitopaikkaan kun huomasin että jokin on väärin.. takajalat olivat eri kokoa. Meidän koulureissu peruuntui äkillisesti ja poitsu on ollut siitä lähtien levossa. Luultavasti riehunut tarhassa ja potkaissut itseään tms. Niin tyypillistä.

Mutta, ehkä vain täytyy hyväksyä että tämä on meidän hevosomistajien arkielämää. Onneksi sairastarha, kävelytykset ja supertehokkaat yöpinteli-systeemit (arnikaa+kylmäsavea,sanomalehti ympärille, pintelipatja+fleecepinteli) näyttävät tehoavan, vaikka kovankin kolhun on tämä riiviö saanut. Tänään teen juoksutustestin uudelleen katsoakseen löytyykö ontumisen merkkejä. Jos ei, voin luultavasti alkaa kävelyttämään Cheerua selästä päin. Pidetään peukkuja!

Rakas C 
Iltalenkillä.. Huomatkaa meidän yhteensopivat heijastimet ;)

Snapchat:istä :'D

Muuten täällä rullaa elämä eteenpäin ilman taukoa. Koulua, kotitehtäviä, vapaata, tallitöitä..

Breakfast in bed tallitöiden jälkeen viikonloppuna. Namnam!
Busy life.. kahvin voimalla! ;)
Reippaat opiskelijat tekemässä projektia lauantaina aamun sarastaessa.. :D

..Ja ensi viikolla alkaa ratsastus, se mitä olen odottanut innolla! Vihdoin saan taas mahdollisuuden treenata kokeneen silmän alla ja hyvin koulutetuilla hevosilla. Toivon saavani sopivan nimikkohevosen jonka kanssa kehittyä koko kevään ajan.

Mutta nyt, kuten yleensä, talli kutsuu. Hyvää viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti