Hae tästä blogista

12.1.2015

The Fab Life Of A Heppatyttö

Huomenta Godmorgon!

Terveisiä täältä Flyingen tuulisista maisemista. Viikonloppu on vietetty myrskyn merkeissä ja välillä on miettinyt lähteekö katto lentoon joko talosta tai tallista.. Olemme kuitenkin pahimmasta myräkästä selvinneet ja uusi viikko on lähtenyt käyntiin!


Kouluun palasimme viime viikon maanantaina ja silloin meillä oli tallihommia torstaihin asti. Torstaina meillä oli viikon ainut teoriatunti ja tämän jälkeen alkoi viikonloppu. Tuleva viikko näyttää myös hyvin tyhjältä, yksi teoriatunti päivää kohden ja viikonloppuna tallihommia. 

Ihana auringonlasku koulupäivän päättymisen kunniaksi

Kotona hevosrintamalla kulkee taas eteenpäin ja uudet tuulet puhaltaa. C on laitettu käyntiin mahdollisimman monipuolisella liikunnalla ja on nyt ollut oikein nätisti. Pari viikkoa taaksepäin jouduin myös laskemaan täysrehun määrää, kun huomasin hevosen olevan aivan liian energinen. Hiljalleen saan lisätä sen takaisin ruokavalioon, kun huomaan hevosen tarvitsevan sitä. 

Olen pitkään potenut motivaationi puutetta (varmasti lähinnä tätä "syys-/talvimasennusta"), mutta uskon sen taas palaavan. Olen asettanut meille tavoitteita joita päin työskennellä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi valmentajan vaihtoa ja ensimmäisiä kilpailuja, ja täällä siihen on mahdollisuuksia vaikka kuinka monia..



..Etenkin NYT! 


Kyllä, vihdoin ja viimein pihassa odottaa se mitä olen kaivannut jo yli neljän kuukauden ajan ja kironnut joka kerta huomatessani sen puuttuvan.. Olen hommannut itselleni auton! Opiskelijan olemattomaan budjettiin nähden löysin itselleni helmen ja olen enemmän kuin tyytyväinen! Kirsikkana kakun päälle voin sitäpaitsi vetää tällä sen verran että pääsemme Cheerun kanssa reissuun. :D

Ja niinkuin auto on suunnilleen yksi huonommista investoinneista mitä voi tehdä, saa toivoa että tämän kanssa tulee vielä monia tuhansia kilometrejä täyteen! 

Audi A4 1.8 
Ja kyllä tässä hevostytön elämässä löytyy myös niitä "fabulous moments", sen arjen vieressä kun juoksemme likaisina lapioimassa lantaa.. Minä ja Sara olemme herkutelleet juusto&viini-illan merkeissä lauantaina, pohtien kaikkea muuta PAITSI hevosia (believe it or not, täällä voi myös "normaalien" ihmisten asioista puhua :D)..


.. Ja sunnuntaina valmistin meille brunssin - american pancakes'ien avulla. Taivaallisen herkullista vaikka sen itse sanonkin. ;)

Yleensä tämä meidän elämä on toki "hohdokasta" vähän eri merkeissä.. Onneksi hevoset eivät välitä minkä näköisenä tuolla mennään. Eilinen auton kanssa hommailu ja tallissa työskentely jätti hienot jälkensä.. niinkuin kaikkina muinakin päivinä.. Mutta mehän asumme oikein landella, joten uskon pikkuhiljaa sopeutuvani tänne.. Ehkä? Kuulun kuitenkin luokalla siihen vähemmistöön, joka on kasvanut kaupungissa eikä ehkä tottunut tähän " 24/7 lande-ilmiöön" , vaikka tallilla on pyöritty kymmenenvuotiaasta asti.

Olipa puhdasta.. not.

Kuitenkin näin lyhyeesti - Life is good over here! Kahden viikon päästä alkaa meidän ryhmällä ratsastus-osuus, ja se tarkoittaa ratsastusta ja valmennusta kesään asti. Mahtavalta kuulostaa, eikö vain? :)

Nyt kutsuu tallin laitto täällä kotona ennen päivän teoriatuntia, joten parhasta varmaan nousta ja lähteä hommiin. Palaillaan!

4 kommenttia:

  1. Kiva lukea että sulla menee hyvin siellä, kaikkee hyvää jatkoonki niin hepparintamalla ku muutenki! :) Ja tämmösiä postauksia on kiva lukee, tommosia arkisia pieniä ja välillä vähän suurempiakin asioita. Aina ei tarvi olla mitään ihmeellistä tapahtumaa tai syytä kertoo kuluneista tapahtumista ja kuulumisista :) Annapulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä, kiitos <3 toivon myös sulle kaikkea hyvää jatkoon ja nauti ajastasi siellä maailman toisella puolen ;)

      Poista
  2. Voisitko tehdä vaikka kahden kuukauden aikana erikoispostaus rupeaman?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ettei, kunhan aika vain riittää! Ja toki saa kertoa ideoita erikoispostauksiin kun mielikuvitus välillä lyö tyhjää.. :D

      Poista