Hae tästä blogista

23.2.2012

Elämä ei ole helppoa.


poni tarhassa pari päivää sitten, huomatkaa SININEN taivas!! :D


Nämä viime päivät ovat vierähtäneet nopeasti. Tallilla olen käynyt, enimmäkseen hoidellut ja seurustellut ponin kanssa vaan. Olen myös juoksuttanut sitä ja tehnyt maasta käsin-harjoituksia, jotka ovat menneet todella hyvin. Ratsastanut en ole, huomenna se olisi aikeissa. Mun oli pakko laittaa poni vapaalle, koska se on pelleily hoitajien kanssa siihen malliin ettei meillä siis enää ole hoitajaa. Mutta uskon sen olevan parempi näin, koska Ricardo on paljon kivemman oloinen.

Ja te nyt jotka mietitte, miksen ratsasta sillä ja että se olis jotain eläinrääkkäystä tms. niin voitte olla hiljaa. Ricardo on hevonen joka tarvitsee aikaa. Vasta nyt luottamuksen merkit alkavat näkyä. Okei, sillä on aika suht. koht. korkea koulutustaso, mutta silti se ei maksanut maltaita, ja tässähän on se syy. Esim. ostosopimuksessa lukee " ei sovellu lapsille arvaamattoman luonteensa vuoksi", ja se selittää aika paljon. Riksu on todella.. erikoinen hevonen. Tunnen kuitenkin että meidän väliin on kehittynyt jotain erikoista. Tiedän, että hän luottaa minuun ja kunnioittaa minua, minä luotan häneen ja kunnioitan myös sitä. Kunnioitan Riksun karsinarauhaa, koska se on sen ainoa "turvapaikka".Tottakai meillä on vielä pitkä matka kulkea saavuttaaksemme täydellistä luottamusta, mutta olemme menossa oikeaan suuntaan.

Toinen syy siihen, miksi Riksu on saanut levätä aika paljon on että se tylsistyy. Meidän treenit ovat niin tylsiä ja samanlaisia, enkä itsekkään jaksa/huvita kiertää maneesia ympäri 6-7 kertaa viikossa ja tehdä samoja asioita. Odotamme kesää, jolloin oikeat treenit voivat alkaa. Talvella tuo lumi on aika suuri este, emme esim. voi harjoitella maastoon menemistä koska joka paikassa on niin paljon lunta ettei sieltä pysty kävelemään. Olen sitäpaitsi päättänyt, että haluan muuttaa tallille missä on aidattu kenttä jota pidetään kunnossa. Mielummin meen kentällä vaikka kaatosateessa, kuin maneesissa. Riksukaan ei tykkää maneesista yhtään.. Ja tiedän että minäkin voin olla osasyy siihen. Joten maneesi ei ole tärkeä asia enää minulle, koska emmehän Riksun kanssa voisikaan tähdätä mihinkään kansallisiin, en usko että Riksun jalat kestäisivät sitä.

Että tällaista asiaa tänään. Toivottavasti tajuatte jotain sekavasta tekstistäni, hehe. Huomenna tosiaan olis tarkoitus ratsastaa.. En oo ratsastanut nyt 2 viikkooon.. (!!) Että pitäkää peukkuja. Lisää postausta sitten huomenna. :)


...och nu måste jag verkligen be förlåtelse till er svenska läsare.. för jag är för lat för att skriva texten ovanför till svenska. Så ni får försöka kämpa med att förstå det, och om ni nu så gärna vill att jag skriver den på svenska så kommentera isåfall! Kommer mera uppdatering imorgon, då ska jag rida en pony som inte blivit riden på ca 2 veckor, hehehehehe... så wish me good luck! 


-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti