Hae tästä blogista

28.4.2012

You're like oxygen, I wouldn't survive without you.

Eilen Riksu sai jonkilaisen vapaapäivän, ja hyvä niin, koska ilma oli kyllä ihan päin h*lvettiä niin en kyllä olis pystyny ratsastamaan. Riksun vapaapäivä koostui siis noin 20 minuutin juoksutuksesta, se spurttaili vähäsen maneesikaton takia joka paukkui kun viimeistä päivää.. No, kyllä se poni kuitenkin osasi käyttäytyä!:)

Tänään juoksutin ponin ensin n. 20 minuuttia ja ratsastin sen jälkeen n. 40 minuutin ajan. Käytin koko treenien aikana sivuohjia, ja ne tuotti kyllä tulosta. Riksu hakeutui hyvin alas ja eteen. Ratsastuksen aikana teimme paljon voltteja, kiemuroita ja suunnanvaihtoja. Työstettiin myös laukkaa, ja erityisesti laukanvaihtoja. Saan taas kerran olla todella ylpeä mun pikkupossusta tän päivän treenien myötä! Meillä on koko tulevaisuus edessä ja paljon haaveita ja suunnitelmia jotka meinaamme toteuttaa!

Niinjoo, huomenna vietän varmaan monta tuntia tallilla, luvassa tavaroiden pakkausta ja järjestelemistä. Huomenna seuraa myös viimeinen ratsastus kyseisellä tallilla, koska maanantaiaamuna pakataan poni koppiin ja suunnataan matka kohti Vaasan Raviskaa! Joten koska mulla on aika kiireinen päivä huomenna, en tiedä jos ehdin postailla, mutta postailen varmaan maanantaina viimeistään sen jälkeen kun ollaan ponin kanssa muutettu!:D

paras&rakas <3

1 kommentti:

  1. Onpas Riki tosiaan hoikistuneen näkönen. Pitää tulla katsoon sitä Raviskalle :)

    VastaaPoista