Hae tästä blogista

5.10.2014

Hippologin arkea part 1 + video!

Huomenta kaikille!

..tai nojoo eihän tässä enää mikään aamu enää ole vaikka siltäkin tuntuu. :D Istun yksikseni keittiöpöydän ääressä, koko muu talo joko vetelee sikeitä unia vielä (en yhtään ihmettele eilisen jälkeen..hehe) tai ovat lähteneet koululle.

Meillä on tällä viikolla ollut keskiviikosta sunnuntaihin suuret kilpailut nimellä "Breeders" tai "Avelschampionatet" missä kilpaillaan sekä koulu- että esteratsastusta nuorilla hevosilla (4-7v) ja siihen kaikkeen kuuluvaa kuten esimerkiksi suuri 3v. estehevosten huutokauppa joka järjestettiin eilen illalla. Meillä ei ole ollut melkein mitään tunteja tällä viikolla tämän tapahtuman takia, ainoastaan ajotunnit meillä on ollut. Olen yrittänyt käydä kisoja katsomassa aina kun olen ehtinyt ja jos vielä ennätän sinne tänään aion sinne lähteä. Eilen illalla kävimme myös tyttöporukalla vähän irroittelemassa ratsastajien juhlassa joka järjestettiin koululla. Hauskaa on kun arkea saa välillä koristaa myös muulla kun heppajutuilla. ;)

GG:n tytsyjä :)

Mites sitten muuten? Cheerun kanssa treenit jatkuu normaaliin tahtiin. Hätkähdin tosin hetkeksi kun tajusin että Cheeru lasketaan vuodenvaihteen jälkeen jo 6-vuotiaaksi vaikka se täyttää viisi nyt joulukuussa. Tämän vuoksi treeneihin on nyt pikkuhiljaa laitettu enemmän painetta jotta C kehittyisi oman ikäluokkansa tasolle.

Tässä myös pientä videopätkää tämän viikon estevalmennuksesta. Ullis oli rakentanut maneesin keskelle tehtävän joka koostui ravipuomeista, yhden laukka-askeleen sarjasta jossa ensimmäinen este oli ristikko ja toinen okseri, sarjan jälkeen neljä laukkaa, puomin yli ja sen jälkeen kääntyminen vuorotellen oikeaan tai vasempaan suuntaan. Ensin koko tehtävä tultiin puomitasolla ravissa, pikkuhiljaa nostettiin esteiksi ja videossa okseri oli jotain 70-80cm tasoa. Uusi "ennätys" siinä ratsastajan kanssa ja se tunne kun saa ensimmäistä kertaa oikeasti hypätä omalla hevosellaan on aivan sanankuvaamaton. Paras C. <3

Odotan jo innolla seuraavia valmennuksia!!


Viime viikonloppuna sain myös hyvin odotettuja vieraita; mami, Jonas ja Bella matkustivat junalla Skånen katsomaan miten minä täällä asustelen. Kävimme myös koululla ja näytin heille kaikki paikat siellä.



Meidän kuuluisa ikivihreä satumetsä <3
Oli kiva saada nähdä puoli perhettä taas ja kuten aina oli haikeaa sanoa hyvästit. Onneksi aika kuitenkin menee nopeasti ja jouluna matkustan taas Tukholmaan heitä moikkaamaan.


Perjantaina meidän ajotunnilla lähdimme meidän ajo-opettajan luokse ajamaan hänen hevosillaan parivaljakkoa! Koululla on nyt kun on ollut sen verran hälinää kisojen takia.Oli kyllä kiva kokemus päästä ajamaan parivaljakkoa, mutta voin sanoa että ei se mitenkään helppoa ollut,. :D

Meinasimme kuolla nauruun kun opettajamme pieni koira juoksi hullun lailla vaunun perässä niinkuin se paimentaisi sitä.. :'D


Koululla ollessani olen tottakai myös käynyt expo-alueella. Tarkoitus ei ollut ostaa mitään.. päädyin kuitenkin lopuksi sovittamaan ratsastushousuja ja löysin sellaiset jotka oikeasti minulle sopivat!

Ratsastushousut allaolevassa kuvassa. Merkki on tanskalainen, nimeltä "Montar". Housut ovat venyvää materiaalia ja polvien sisäpuolella on geelipaikkaukset. Nämä oli mahtavat ja todellakin hintansa arvoiset!


Perjantaina minulle saapui myös ilo-uutiset postitse. Sain vihdoin Ruotsalaisen henkilötunnukseni ja olen nyt kirjoilla Ruotsissa! Woopwoop! :D



Kaikki päivät ja aika joka jää ylitse yritän rentoutua ja ottaa ihan rauhallisesti, nauttia elämästä ja tästä ajasta jonka täällä elän. Tämä on todellakin once in a lifetime - kokemus. Parasta täällä olemisessa on se että saan jakaa arkeni maailman ihanimpien otusten kanssa, jotka tekevät joka päivästä erilaisen etkä koskaan voi tietää mitä päivän aikana voi tapahtua ja mitä kaikkea voit oppia.


Päätän pyöristää postauksen tähän koska talli kutsuu. Voin sen vielä sanoa että minulla saattaa tulla tulevaisuudessa enemmän kirjoitusvirheitä koska en puhu suomea melkein enää ollenkaan. Älkää siksi ihmetelkö jos joku lause on kirjoitettu vähän hassusti. :)Postauksista puhuen ajattelin tehdä vähän postausta ja liittää siihen myös my day- videota, koska uskoisin sen olevan kiinnostavaa?

Se jää kuitenkin myöhemmäksi koska nyt minun täytyy kiirehtiä! Ha de gött!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti