Hae tästä blogista

22.12.2014

Hei me lennetään taas..!

No niin hyvät ystävät, arvatkaapas mitä!

Olen viime viikonlopun aikana saanut maistaa Ruotsin hiekkaa näin ensimmäistä kertaa! So delicious, haha!Cheeru tuumasi että se oli hyvä idea näin joululoman kunniaksi. Kaverini Sannan hevonen sai lauantaina kauhean satulapakon ollessamme maneesissa ratsastamassa. Cheeru otti tilanteesta vaarin ja liittyi seuraan; Itse en ehtinyt edes paljoa ajatella ennenkuin istuin maassa. Käännyin ympäri ja parin metrin päässä istui Sanna myös hiekkaa narskuttaen. Onneksi ei käynyt pahemmin kummallekaan ja huvittuneena nauroimme asialle noustessamme taas selkään. Sen jälkeen C liikkui oikein nätisti.

C odottelee melassivettä hyvin menneen treenin jälkeen (eilen)

Ja sitten tuli uusi viikko ja uudet kujeet.. ja  tän päivän ridaukseen noin tunti sitten..

 Cheerun mielestä myös tänään oli oivallinen päivä höpsöillä ja sain toisen lennon maan kamaralle, kun hevonen laukaisi minut satulasta irti. Tömähdys oli tänään vähän kovempi, pää meni pyörälle ja loukkasin jotenkin jalkani. Luultavasti tämä kuitenkin helpoittaa huomiseen mennessä. Nousin takaisin selkään ja ratsastin lennon jälkeen kuitenkin ihan normaalisti. Sain kyllä kokea lisää rodeoshowta, mutta onneksi olin tarpeeksi fiksu ja tarrasin kauhuremmistä kiinni, istuin syvälle satulaan ja rauhallisesti pyysin jatkamaan eteenpäin. Loppuosa treenistä meni ihan kivasti kuitenkin.

Cheeru on mitä on.. ja lisäksi paljon vertaa sekä luonnetta tässä yksilössä, välillä sitä miettii pitäiskö vaihtaa lajia esim. golfiin tai uimiseen. :D Mutta eihän näistä karvaturreista voi luopua milloinkaan! ;)

Huomenna ajattelin ratsastaa heti aamusta, herätys on jo kuudelta koska tekemistä on paljon. Kymmenen jälkeen minun olisi tarkoitus olla Lundissa ja astua junaan joka vie minut Tukholmaan. Tulen siis viettämään jouluni siellä mamman ja Jonaksen kanssa. Erilaista mutta varmasti ihanaa! Vaihtelu virkistää aina, joten on kiva nähdä muutakin kuin Flyingen maisemia ainakin parin päivän ajan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti