Hae tästä blogista

28.12.2014

Winter Wonderland in Flyinge

.. tai ainakin melkein. ;) Huomenta vaan kaikille taas täältä Ruotsinmaalta!

Joulupäivät hujahtivat ohi kuten aina, vietin ne niinkuin suunnitellusti Tukholmassa mamman ja Jonaksen kanssa. Söimme hyvin (perinteistä suomalaista jouluruokaa) ja vietimme laatuaikaa yhdessä. Sain kokea lunta ja pakkasta ensimmäisen kerran tänä talvena ja vieläpä jouluaaton iltana. Lumesta puhuen, tuli Skånen ilma minulle vähän shokkina palatessani tänne etelään. Täällä oli -4 astetta pakkasta ja jopa vähän lunta maassa.. siis mitä?? Lähtiessäni täällä oli +8 ja sateista..


Ulkona on jopa vähän lunta! ;)
Herätessäni tänä aamuna mittari näytti taas miinusasteita, tarkalleen -7 astetta pakkasta, hurr! Onneksi ensi viikolle on luvattu taas "lämmintä" koska minua ei haittaa vaikkei lunta olisi ollenkaan näin talvella. Juuri nyt odotan vain kevään tuloa ja asuessamme näin etelässä se tulee paljon aikaisemmin kuin kotona.

Tänään on muuten viimeinen "joululoma-vapaa", huomenna minulla alkaa jo tallivuorot koululla. Luvassa on koko tallin hoitamiset ma,ke ja pe sekä hevosten liikuttamiset. Mutta teoriatunteja meillä ei toki ole näin joulun ja uudenvuoden aikaan.

Muita suunnitelmia lähiajoille on tilata kaikki kirjat valmiiksi koulun alkuun ja hoitaa miljoona muuta asiaa. Myös auton ostaminen on hiipinyt listalle, ja päivät ilman autoa ovat pian ohi! Olen asunut täällä ilman autoa yli neljä kuukautta ja olen onneekseni pärjännyt vaikkei se aina ole helppoa ollut. Kuitenkin kevään tullessa minulla on suunnitelmia meneillään jotka kaipaavat autoa, joten sen hankkimisen aika onkin nyt tullut.

Välillä sitä motivaatiota riittää, tässä tiistain aamuratsastus ennen Stokikseen lähtöä!
Ei, jos tästä lähtisin pihalle, hevonen kaipaa liikuntaa ja myöhemmin vien S:n Lundiin kun on hänen vuoronsa lähteä kotiin käymään. Sen jälkeen olisi mainiota piipahtaa vaikka Hööksissä, hakemassa Cheerulle ruokaa ja ehkä sieltä löytyisikin jotain muuta ostettavaa!

Pitkäjalkainen otukseni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti