Hae tästä blogista

19.12.2014

It's Christmas! Videota loppukokeista, ulkoasun päivitystä ja treenipostausta!

Heissan alla!

Meillä oli eilen viimeinen koulutehtävä tältä vuodelta; kehityskeskustelu nuorten hevosten kurssin jälkeen. Mielestäni tämä nuorten hevosten kurssi on ollut syksyn paras, olen odottanut sitä ihan ensimmäisestä päivästä lähtien. Hevosten tulivat meille suoraan pihatosta, eivätkä he osanneet mitään (se oli hyvä jos riimun sai päähän ja tarhaan pystyi taluttamaan). Olemme saaneet kouluttaa ne pareissa, ihan kavioiden nostamisesta, varusteihin totuttamisesta, juoksutukseen ja lopulta ratsastukseen. Tämä on omasta mielestäni antanut hyvän pohjan tulevaisuuden hevosten koulutukselle ja meillä on ollut täydelliset hevoset tätä varten, niin ystävälliset ja yhteistyöhaluiset. En voisi sanoa etteikö meidän Veronaa tulisi ikävä.

Alla pientä kuvapätkää meidän ratsastusosuuden loppukokeesta;

Kaikki neljä kurssimomenttia hyväksyttynä (ainoastaan pieni lisäys irtohypytyksen tyyliarvosteluun täytyy tehdä keväällä) voin vihdoin ottaa pari päivää joululomaa! Tämä syksy on ollut hyvin opettavainen ja kiinnostava, mutta samalla täytyy tunnustaa että se on ollut raskas. Uusi maa, uusi paikka, uusi kulttuuri, uudet tavat, uusi koulu, uudet ihmiset.. lista jatkuu loputtomiin. Se on raastanut itseäni aika paljon ja siihen kuluu paljon energiaa ennenkuin kaikkeen tottuu ja pystyy asettumaan paikoilleen. Kuitenkin olen tämän kaiken läpi selvinnyt, ihan itse. Yess! Voin sanoa että hyvältä tuntuu!

Ainut mikä puuttuu nyt on lumi.. Täällä oli eilen +10 ja kaatosade :))
Cheeru on hyvin ansaitun puolentoista viikon levon jälkeen laitettu uudestaan käyntiin. Ratsastin eilen suhteellisen kevyeen, noin 20 minuutin treenin maneesissa. Jumppasin kaikki askellajit läpi ja C tuntui hyvin yhteistyöhaluiselta, liikkui hienosti ja oikeasti teki työtä käskettyä, vaikka tuli niitä "Ninja-pomppuja" vähän joka suuntaan aina välillä.. ;) Olen laatinut Cheerulle treenisuunnitelman pariksi kuukaudeksi eteenpäin, tavoitteena ensimmäiset estekilpailut tammi-helmikuussa.

Tämän kaiken lisäksi olen taas pitkästä aikaa päivittänyt blogin sivuja ja koko ulkoasua niin että se on taas ajan tasalla!Woopwoop!

Ei, nyt lähden tästä ruokkimaan hevosia ja lapioimaan lantaa.. niinkuin jokainen muukin päivä, haha. Ha det bra! :)

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä aikataulu postauksen koko päivästäsi? Silloin kun palaat siis normisti kouluun. Miten hyvin ehdit hoitaa cheerun koulun ohella ja kuinka paljon jää aikaa? Luin toisesta blogista, että teillä opiskelijoilla olisi tavallaan oma talli? Miten hoidatte sen? (Kuka tekee mitäkin yms?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen voisin ehdottomasti tehdä, kiitos ideasta! Teen sen kun palaan kouluun taas. :)

      Poista