Hae tästä blogista

14.9.2012

Koulussa "opiskelemassa"

Ihana ilma taas vaihteeks tuolla ulkona; sataa ja tulee.. Oonko jo maininnut etten pidä syksystä? No nyt te sen ainakin tiedätte, hehe.

Ponilla on kuitenkin nyt uudet kengät jalassa, joten koulun jälkeen olis tarkoitus sitten mennä ratsastamaan! Tuntuu siltä että viime kerrasta on ikuisuuksia. Pitää varmaan juoksuttaa tuo mun sekopää ennen kun hyppään selkään, muuten tuun varmaan aika nopeasti sieltä alas. :D Joo, ja istun tällä hetkellä koulussa tunnilla, ainut tunti tänään joten tuntuu ihan kivalta. Voin sanoa että olen kyllä pitänyt tästä koulusta PALJON enemmän kun lukiosta, joten teille joille koulu tuntuu raskaalta, niin mitä kauemmin te opiskelette, sitä helpommaksi se tulee, koska mitä "korkeammalle" asteelle jatkaa, sitä vapaampi on opiskelumahdollisuus.

Kaikki muut luokassa varmaan miettii mitä täällä näpyttelen, joten paras ehkä lopettaa tähän. Aikani kuluksi aion selata vähän heppatavaroita, koska olis tarvetta tilailla taas vähäsen! Kivoja viikonloppuja vaan kaikille, ja onnea niille jotka lähtevät sunnuntaina E-Pur:ille aluemestaruuksiin kilpailemaan!:)



  
estetreenit luultavasti luvassa v-loppuna!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti