Hae tästä blogista

19.9.2012

Koulussa ollaan..

Postausta taas kerran koulusta tällä hetkellä maailman tylsin tunti meneillään joten voin yrittää käyttää aikaani jotenkin hyödyksi. Ajasta myös puhuen, en meinaa enää millään löytää aikaa postailuun, vaikka kuinka haluisin kirjoitella tänne blogiin kaikkea kivaa..

Viime päivät ovat menneet ihan kivasti ponin kanssa. Enimmäkseen kentällä treenaamista, eilen hypimme pari verkka-estettä laukanvaihdoilla ja hienostihan se poni meni! Kävimme myös "uudella" maastolenkillä ja olihan pari pusikkoa ihan hirveen pelottavia mutta kyllä me sitten selvittiin niistäkin.
Tänään E hoitaa ja ratsastaa, mikä tarkoittaa että saan illan vapaaksi, ihanaa! V-loppuna, tarkemmin lauantaina, tapahtuu jotain kivaa joka voi tarkoittaa suuria tapahtumia ja elämän sekä blogin muuttumista, joten seuratkaa tarkasti lauantain jälkeen niin tulen kertomaan siitä lisää!

Kävin tässä sunnuntaina raveissa ja mukaan kotiin tuli sitten hupsista vaan 3(!) uutta loimea Riksulle. Ajattelin ensin että tarviiko se oikeasti nämä kaikki loimet, mutta kyllä se kuitenkin ne tarvi. Vielä olis tarvetta hankkia uusi tallitoppaloimi, joten jos teillä lukijolla olis sellainen 135cm tai reilu 125cm kokoinen (mielellään kaulakappaleella) loimi turhana kaapissa niin kommentoikaa tai laittakaa s-postia; goalcatchers@hotmail.com ! :)

Lopuksi sitten kuvia viikolta! Ja kylläää, minulla on tällä hetkellä vaaleanpunaiset hiukset, heheh.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti