Hae tästä blogista

12.9.2012

Päivitystä, vihdoin!!

Päivät vaan lähtee menemään, en oikeen itse edes ehdi mukana. Koulu ottaa paljo aikaa, kuten myös hevonen, treenaaminen jne. joten en ehdi istua paljo ollenkaan enää koneella. Silloinkin kun olen koneella selailen vain nopeasti läpi sähköpostit, facebookin ja teen koulutehtäviä, niin ei yleensä meinaa aikaa hirveästi jäädä kirjoitteluun.

Tänään olen kuitenkin ollut "vapaalla" tai toisin sanoen pentu-hoitajana. Haimme viime perjantaina koiranpennun kotiin joten nyt sitäkin pitää hoitaa.. Mutta mutta, takaisin hevosasioihin!

Sunnuntaina kohta kaksi viikkoa sitten pakkasimme ponin traikkuun A:n kanssa ja lähdimme Pietarsaarta päin jossa kisasimme 75cm seuraluokan 0vp. ja ruusuke sekä 80cm alueluokan 4vp. ja 13 sija! Radoista vielä sen verran että seuraluokan rata oli aika naurettavan helppo kun taas alueluokan rata oli ihan outo, kummalliset tiet esteille jne. Poni oli vähän väsynyt jo tuossa 80cm luokassa, siitä johtuen tuo yksi pudotus, mutta olen kuitenkin tyytyväinen siihen. :)

Mitäs muuta sitten? Viime viikolla ei ollut mitään ihmeellisempää, E hoiti riksun pari päivää, ratsastin itse myös silloin kun ehdin ja hyvin meni silloinkin. Sunnuntaina olisi ollut kisat Hubertuksella mutta päätin olla menemättä niihin koska Riksulla oli kenkä löysällä enkä saanut kengittäjää ajoissa. Sain kengittäjän nyt vasta perjantaille, joten en ole viitsinyt ratsastaa ja kuluttaa kaviota kun ponilla ei muutenkaan ole mitkään superhyvät kaviot. Perjantaina pääsen sitten onneksi takas selkään, koska vaikka mulla on ollut koulua ja kaikkea tekemistä päivät tuntuvat jotenkin niin pitkiltä ja tylsiltä.. Myös tänä viikonloppuna olisi ollut kisat S-joella mutta nekin jäävät tuon kengitysjutun vuoksi, en viitsi heti kisoihin kun ponilla on ollut monta päivää vapaata. Mutta mulla on luultavasti muuta kivaa tiedossa sunnuntaina, lisää siitä myöhemmin! ;)

Nyt aion vaihtaa vaatteet, lähteä tallille nopeasti ja sen jälkeen salille treenaamaan. Otan nyt kaiken vapaa-aikani hyödyksi siellä kun ei ole parempaakaan tekemistä. :D


kilpailuhinku... :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti