Hae tästä blogista

29.11.2014

Estevalmennus - VIDEO!

Tässä videota keskiviikon estevalmennuksesta!

Viime valmennuksesta on jo vierähtänyt parisen viikkoa, joten voi sanoa että Cheeru oli innoissaan.. :D Se on viimeikin alkanut saamaan ketteryyttä ja nopeutta ja innostusta ihan omasta mielestään ja se tuntuu hyvältä! Saimme lopputunnista hyvää feedbackiä valmentajaltamme, joka on valmentanut meitä koko syksyn ajan.

Tämän viikon tehtävät oli hastavampaa sorttia. Ensimmäinen tehtävä oli kolmen pystyn linja (ensin puomeilla), Ratsastaa oikeassa laukkassa ensimmäisen yli,laukanvaihto ja sokeripalojen läpi - voltti vasemmalle, sokeripalojen läpi ja seuraava pysty - laukanvaihto, sokeripalojen läpi ja voltti oikealle - sokeripalojen läpi, kolmas pysty ja laukanvaihto - käännös vasemmalle. Sitten toisinpäin vasemmasta kierroksesta.

Toisessa tehtävässä ratsastimme ainoastaan kolmen pystyn linjaa, neljä laukka-askelta jokaisen välissä. Kolmas tehtävä ja ns. "Tulikoe" oli ratsastaa ensin linja vasemmassa laukassa, vaihtaa laukka ja tehdä jyrkkä käännös ja ratsastaa kolmen esteen diagonaalinen linja, hypäten keskiesteen vinoittain. Yksi haasteellisimmista valmennuksista tähän asti (Cheerun koulutustasoa ajatellen) mutta mielestäni suoriuduimme siitä oikein hyvin! C:stä kuorituu pikkuhiljaa oikea hevonen! ;)

Huom, videon laatu ei ole mitä parhain kun netti täällä ei halua toimia kunnolla.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti