Hae tästä blogista

6.11.2014

My Days In Pictures

Heippa!

Sekä puhelimeen että kameraan on kerääntynyt paljon kuvia viime viikoilta joten ajattelin jakaa niistä osan tänne blogiin. Tekstipostauksen sijaan kuvat saa kertoa.. Kuvathan kertoo enemmän kun tuhat sanaa, eikös niin? ;)


Pari viikonloppua sitten matkasimme Sallan kanssa Ullaredin Gekåsiin.  Gekås muistuttaa Tuurin kyläkauppaa (missä en toki koskaan ole käynyt) ja suuren tavaratalon ympärille on rakennettu pieni kylä kauppoineen ja ravintoloineen. 



Monen tunnin kierrellyn, kokeilun ja jonottelun jälkeen olimme valmiita lähtemään kotiin. Kyllä sitä tavaraa tuli mukaan yli kolmen tuhannen kruunun edestä.. :D 
Cheerulle tuli kerrankin ostettua vähemmän tavaraa.. (yleensä ostan sille enemmän kuin itselleni)

Löysin itselleni aivan ihanan talvitakin! 

..Ihanan hupparin!

.. kaksi edustavaa piképaitaa! .. Ja paljon muuta, en vaan kaikkia ehtinyt kuvaamaan ennen käyttöä. :D

Koulussa meillä on ajon jälkeen alkanut nuorten hevosten kurssi! Koululle saapui neljä 2,5-vuotiasta heppanuorta; kaksi ruunaa ja kaksi tammaa. Nämä hevoset tulivat meille koulutettavaksi - sisäänratsastetaan ja sitä rataa. Toimimme pareissa tässä kurssissa. Ylläoleva hevonen on mun ja Millyn nuoritamma..


.. tamma nimeltä Verona. Isä on Vivaldi K ja emänisä Quite Easy. 


Kuvassa Verona ja tarhakaveri Hortenzia. Olen odottanut tätä nuorten hevosten kurssia innolla, ja olen varma siitä että nämä seuraavat kahdeksan viikkoa tulee olemaan aivan  mahtavat! 

Välillä se aurinkokin paistaa kaiken sateen läpi. Täällä lämpötilat on yltänyt päivisin vielä +15 asteeseen. Pikkuhiljaa alkaa säät kuitenkin kylmenemään.
Cheerun kanssa treenaillaan myös ahkerasti! Sen tinttailut ovat taas loppuneet hetkeksi ja sillä on kiva treenailla. Yritän toteuttaa niin monipuolista liikuntaa kun vain pystyn että C pysyy virkeänä. Lihasmassaakin on alkanut kertymään hevoselle, peukut ylös sille! :)

Aika "perus" aamu täällä auringon paistaessa.. :)



Kuten varmasti kukaan ei ole unohtanut, Halloweenia vietettiin viime viikonloppuna. Sitä varten olimme varustauduttu oikein kunnolla!
Oma teemani oli Liisa Ihmemaassa kohtaa vampyyrin.. 

Huomatkaa linssit ja hampaat haha. :D Meillä oli oikein hauska ilta, välillä on kivaa päästä irroittelemaan hetkeksi!

Muuten elämä jatkuu  päivästä toiseen, arki on tekemistä täynnä. Aika syöksyy eteenpäin hurjaa vauhtia kun olemme kohta asuneet täällä 2½ kuukautta. Heppatyttö ei taaskaan tiedä mitä vapaapäivä tarkoittaa. Aina sitä ollaan jonnekin menossa. 

Vaikka pimeys ja kylmyys saapuuu, Marraskuun masennus ja kaikki muu, yritän pitää mielentilan ylhäällä. Elän täällä unelmaani joka ikinen päivä ja olen siitä niin kiitollinen. Tästä en koskaan halua luopua. This is something I love to do and I want to do it the rest of my life.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti