Hae tästä blogista

6.3.2012

Weekendstuff

Pahoittelen TAAS tätä huonoa postausta. Makaan tällä hetkellä kotona kovassa kuumeessa, joten en oikeen jaksa tehdä mitään.. Ajattelin kummiskin jakaa teille viikonlopun ja eilisen päivän tapahtumat!

Lauantaina kävin tallilla iltäpäivästä. Ratsastin Rikun kentällä n. tunnin verran. Harjoittelimme laukannostoja pitkällä sivulla(eli ei nurkista josta se yleensä haluaa vaan nostaa, koska sillä ei oo tarpeeksi tasapainoa) sekä laukannostoja käynnistä, ja hyvin meni! Poni oli oikeen kuuntelevainen ja sille tuli jopa hiki kaiken työskentelyn jälkeen. Ratsastuksen jälkeen se sai jäädä sisälle, koska kello oli sen verran paljo jo..

Sunnuntain ratsastus oli kevyt, mun eilisen rilluttelun jälkeen. Riku näytti kuitenkin nauttivan vähän kevyemmästä treenistä, joten mentiin vain noin puolisen tuntia. Ridauksen jälkeen sain lainata Åsalta sellaista furminatoria, ja Rikun talvikarvat lensi joka suuntaan. Poni nautti kunnon hoidosta ( laitoin ainaki siihen tunnin aikaa) ja sitten se sai mennä takaisin tarhaansa.

Sain sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kuumeen ja kaikkia maailman flunssan oireita. Mutta kun on hevonen sille ei voi mitään.. Joten heitin vaan vaatteet niskaan ja kävin tallilla. Menin ratsastamaan n 40 minuuttia + pikkuinen maastopätkä. Hyvin meni vaikka otettiin taas vähän rauhallisemmin. Fixasin sitten ponin nopeasti ja se sai mennä takas tarhaan. Maanantai iltana tuo mun kuume nousi yli 39 asteen, ja roikkuu nytkin siinä 38 asteen ympärillä. Riku saa tämän päivän vapaata, yritän kuitenkin mennä tallille siivoomaan sen karsina ja laittamaan sille ruuat. Huomenna saan ratsastusapua sonjalta, ettei Rikun tarvi saada monta vapaapäivää vaikka olenkin kipeänä. Että sellaista meillä!






1 kommentti: