Hae tästä blogista

2.3.2012

The days flow by - PITKÄ POSTAUS

Päivät on taas vieriny tiehensä. Töissä,tallilla ja salilla on käyty sekä kavereiden kans hengailtu, joten ei ole ollut aikaa istua koneella, ja siksi ei ole tullut postauksia.. Pahoittelen!! Nyt pistän kuitenkin postausta kuluneiden päivien tapahtumista!

Maanantai 27.2

Ratsastin ponin kentällä n.50 minuuttia. Teimme paljon perusasioita ja poni sai työskennellä oikeen kunnolla koska kentällä oli ainakin 30cm paksuinen lumikerros! Hyvin meni ja poni osasi käyttäytyä hienosti!

Tiistai 28.2

Poni vapaana, en ehtinyt ratsastaa, koska töitä oli klo11-19. Siivosin vaan ja laitoin ruuat.

Keskiviikko 29.2

Tulin tallille 5 aikoihin. Hain ponin ja laitoin valmiiksi. Nousin selkään jo tallin pihassa. Olimme ratsastamassa kentälle, kun Riku oli näkevänsä jotain metsässä maneesin takana. Se rupes peruuttamaan eikä millään menny eteenpäin. Käännyttiin sitten ja peruuttamalla päästiin kentälle. Siellä kummiskin poni käyttäytyi hyvin, ratsastin n.30-40 minuuttia, perusratsastusta.

Torstai 1.3

Åsa piti tänään meille tuntia. Mentiin maneesissa, ja Rikun mielestä maneesinkatto oli TODELLA pelottava koska se heilui kun tuuli ja välillä sieltä tippui lunta alas, joten pari kertaa se säikähti oikeen kunnolla. Teimme sekä etu-ja takaosakäännöksiä, meni ihan hyvin. Riku oli muuten todella kuuntelevainen jne, mutta itse olin ihan pihalla n.4 tunnin yöunen ansiosta, joten voi sanoa että en osannut ratsastaa, haha. Sonja oli räpsimässä meistä kuvia, joten laitan niitä postauksen loppuun! Riku oli hikinen ja ihan loppu tunnin jälkeen, mutta hyvä vaan, se sai ainakin tehdä kunnolla töitä!

Perjantai 2.3

Tulin aamulla tallille. Siivosin karsinan ja hain sitten ponin sisään. Laitoin valmiiks ja sitten hyppäsin taas tallin pihassa selkään. Käveltyämme pienen pätkän Riku oli taas näkevänsä jotain metsässä ja alkoi peruuttamaan. Joten käänsin sen ja peruutettiin sitten vähän matkaa kentälle. Riku kummiskin tajusi pelleilynsä olevan ihan turhaa, joten meidän ei tarvinnut peruttaa kuin korkeitaan 10 askelta ja kääntyä taas oikein päin, sit se kyllä meni nätisti. Ridasin kentällä n.30-40 minuuttia, kevyttä liikuntaa koska eilinen tunti oli aika raskas. Menin vielä pikkupätkän loppukäyntejä maastossa ennen talliin menoa, poni oli nätisti vaikka oli aika kova tuuli!

Niin ja nyt laittelen tänne vähän kuvia torstailta(tulee ehkä videotakin jossain vaiheessa). Suuret kiitokset vielä Sonjalle kaikista kuvista! :)


























1 kommentti: