Hae tästä blogista

4.11.2013

Busy Woman vol. 776

Huomenta!

Se olisi sitten uusi viikko, uusilla mahdollisuuksilla. Kotiuduin äsken aamutallien teosta. Ulkona sataa ja ilma on muutenkin tyypillinen "marraskuu-ilma". 


Istuin periaatteessa alas koneen ääreen kirjoittamaan kauppakirjaa, maksamaan laskuja ja tekemään muita "aikuisten" hommia, mutta koska minulla on tässä useita tunteja ennen koulun alkua (jos edes menen sinne tänään) ajattelin ehtiä postailla vähän laajemmin.

töitätöitä.. :)

Kenttä tallilla on tällä hetkellä ihan shaisse kunnossa eikä tämä sade todellakaan sitä paranna = Cheerun liikunta jää taas vähän kevyemmälle. Nyt tulisi kyllä maneesi hyvään käyttöön. Voi olla etten ole kertonut, mutta maneesimme on remontissa (tai saamme siis uuden maneesin) ja se valmistuu vasta vuodenvaihteessa. Siihen mennessä saamme siis rämpiä sateessa, mudassa, jäässä ja lumessa. Pikkuhiljaa tulemme toki myös totuttamaan Cheerun lastaamiseen jotta pääsemme maneesille treenaamaan.

C elämänsä toista kertaa traikkumatkalla kun tuli meille :)
Vaikka C onkin vähemmällä liikunnalla, riittää itselleni reilusti tekemistä. Tällä viikolla olen ma-pe tekemässä aamutalleja, kouluun pitäisi ehtiä hetkeksi joka päivä ja tänään, keskiviikkona ja sunnuntaina olen grillillä töissä. Tuon lisäksi pitäisi vielä ehtiä tekemään kaikki kotihommat ja tavata kavereita.. Sekä postailla blogiin, kehitänkin joku päivä taas kivan treenipostauksen tai mielipidepostauksen. Välillä tuntuu siltä että elän jotain ylisuorittaja-elämää mutten voi sille mitään että tekemistä riittäisi muillekin jakaa. :D

Nojoo, pitäis tästä hypätä suihkuun ja laittautua koulua varten, jos nyt sinne kuitenkin jaksaisin lähteä.. Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti