Hae tästä blogista

9.11.2013

makeover, photoshoot and a lots of fun!

Huomenta!

Olen kerrankin saanut nukkua "myöhään" ilman herätyskelloa, aah kuinka ihanaa (vaikka olin toki hereillä joskus 5 aikaan yöllä..)!


Eilen oli todella kiireinen päivä, joten en illalla ehtinytkään postailla. Päivä alkoi 05:45 herätyksellä ja puoli seitsemältä olin jo tallilla viemässä hevosia pihalle. Aamutallien jälkeen ratsastin myös C:n kentällä. Hyvin meni vaikka poitsullakin oli virtaa ja meillä oli välillä erimielisyyksiä minne suuntaan olimme menossa.. :D
Treenien jälkeen hoidin poitsun ja vein takaisin pihalle.

C on oppinut seisomaan nätisti ja rauhallisesti pesupaikalla :)

Tulin kotiin joskus puoli 11 aikaan ja pakkasin hurjalla vauhdilla laukut täyteen, vaihdoin vaatteet ja kipitin Piccoloon hakemaan kahvia, jonka jälkeen kyytini saapui ja lähdimme kuvauksia päin. Toimin siis hiusmallina ja "koekanina", mutta päätimme samalla räpsiä pari mallikuvaa. N leikkasi hiukseni enemmän muotoon ja tasoitti latvat. Pituudesta lähti jonkin verran mutta omasta mielestäni ne näyttävät nyt paljon paremmilta!

Työn teossa :D
Ennen VS Jälkeen
Kun hiukset oli laitettu, vaatteet valittu ja meikit valmisteltu, lähdimme ulos räpsimään kuvia. Tässä toki vain yksi esimerkki, saatte sanoa jos lisää kuvia halutte nähdä. Tämä on kuitenkin eilisen ehdoton lemppari kaikista kuvista!


Suuret kiitokset Niinalle päivästä, olin todellakin sen tarpeessa! <3

Kävin kuvausten jälkeen vielä tallilla moikkaamassa Cheerua, joka helluisena nukkui karsinassaan. Vietimme taas herkän hetken kun istuuduin hänen viereen ja hän laski päänsä syliini. Ihana, ihana C, i love you. <3

tuitui :3
Loppuillan vietinkin sitten kavereiden seurassa ja sain kerrankin nauttia myös vapaasta illasta ilman kuolemanväsymystä.


Aikaisemmin viikolla, tarkentaen keskiviikkona Cheerulla oli elämänsä ensimmäinen kengitys. Olin tallilla odottaessa kengittäjää todella hermostunut ja jännittynyt, mutta sekin paine hävisi silloin kun kengittäjä saapui. C oli todella fiksusti ja kiltisti, jopa kengittäjäkin yllättyi ja kehui kuinka kiva hevonen minulla on.

Kuva minun instagramista @annaakarolina
Alma kävi vielä illalla ratsastamassa C:n ja kehui miten hienosti se meni. Itse olin silloin siis töissä, niinkuin yleensä.


Toissapäivänä eli torstaina, aamuni alkoi normaalisti aamutalleilla ja sen jälkeen lähdinkin kouluun aivan "turhalle" luennolle joka kesti tunnin verran. Kotiin päästessäni alkoi kämpän siivous joka kesti parin tunnin verran, jonka jälkeen lähdinkin tallille. Cheerulla oli kunnon tinttaliisa päivä - huomasin sen heti tallille tullessani. Kävimme ensin kävelemässä maastossa mutta päätin sen energisyyden vuoksi päästää se kentälle juoksemaan hetkeksi. C ainakin tykkäsi, vaikka meinasi karata portin alta ja juoksi kerran kentän aitaa päin.. Huoh :D Talleilun jälkeen loppuillan vietinkin kotosalla aivan väsymyksen valloittamana.

pikkuinen tinttaliisa :D kyllä alan huomaamaan miten uhmaikä hiipii nurkan takaa.. Onneksi C:llä on muuten aivan mahtava luonne, joten en usko sen aiheuttavan suurempia ongelmia. :)

Nojoo, lähdenkin tästä hetken päästä tallille Cheerua hoitamaan. Hyvää viikonloppua kaikille! 








8 kommenttia:

  1. miten sulla on varaa pitää sun hevostas hubertuksella? eiks se oo iha helvetin kallis paikka..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei se ole halvimmasta päästä, mutta jos et ole huomannut olen töissä lähes koko ajan.. Ja suurin osa rahoistani menee siis hevosen pitoon. :)

      Poista
  2. Jotenki niin ihanaa lukea ku sun elämä hymyilee nyt, tai sain ainaki ite sellasen fiiliksen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaw ihana sofiaaa :3 mutta sulla on oikee tunne, koska asiat ovat menneet nyt parempaan suuntaan, vihdoin! :)

      Poista
  3. Kiva postaus! Ja olis tosi kivaa nähdä noit mallikuvia enemmänkin ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun tykkäsit! Lisää tulossa jossain vaiheessa ;)

      Poista