Hae tästä blogista

17.12.2013

Loppukiri

Hei kaikille!

Olen vielä elossa, vaikka blogi on elänyt hiljaiseloa. Tosin elän tällä hetkellä aika paljon kahvin voimalla ja palloittelen aivan liian monen asian kanssa samalla kerralla. Tämä viikko on viimeinen viikko koulua ja työstän parhaillani 30 sivun työtä joka pitäisi esitellä torstaina, mutta se onkin viimeinen koulutyöni tältä erältä, sen jälkeen lähden joululomalle! Päätin omalta osalta että C saa vielä pitää vapaata siihen asti, koska en millään ehdi tallilla viipyä kauempaa kuin ruuanlaittojen ajan (minulla ei periaatteessa olisi edes aikaa istua tässä postailemassa)... Valitettavaa mutta totta.

kiirettä riitti vielä vissiin myös riksun aikana.. :D

Työtä koulun ulkopuolellakin riittää. Vaihdoin viikonloppuna työpaikkaa ja olenkin tämän viikon tuplatöissä kahdessa eri paikassa. Uuden työpaikan haluatte ehkä tietää? ;) Olen siis aloittanut työt kylpylä Tropiclandiassa! Vaikka olenkin ollut töissä siellä vain parin päivän ajan tunnen jo kuuluvani porukkaan ja uskon viihtyväni siellä todella hyvin! Eli jos käytte Tropiclandiassa ja näette mut, tulkaa ihmeessä moikkaamaan, olisi kiva vähän tietää ketä blogiani lukee. :D

Mutta, koska hevosaiheita ei juuri blogiin tällä hetkellä ilmesty, olisi kiva tehdä toivepostauksia! KERTOKAA mistä haluatte minun kirjoittavan ja mitä haluatte lukea!

Kesä ja Riksu ♥ Riksun suhteen asiat on nyt järjestymässä hyvään tahtiin..


Takaisin koulutöiden pariin.. Hyvää tiistaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti