Hae tästä blogista

22.10.2012

17-21.10.2012

Hei kaikille!

Pyydän jo näin heti alkumetreillä anteeksi tätä mun surkeaa postausta, mutta minkäs sille voin kun aika ei meinaa riittää..

Kerron nopeasti kuitenkin viime viikosta!

Keskiviikko:

Juoksutin Riksun ensin n. 20 min. Poni oli laiska vaikka sillä oli ollut 2 vapaapäivää putkeen. Ratsastin ehkä 20 minuuttia keskikentällä, meni ihan ok:sti. Sitten vielä n.30 minuutin köppäilyt maastossa.

poniponiponi <3


Torstai: 

Samppe sai kunnon kuntotreenit radalla, n.50 minuuttia, paljon ravia sekä laukkaa. Riksu sai kenttätreenit 30 min + 10 pikkumaasto. Hyvin meni molempien kans, riksu kyllä alus kyttäili vähän liikaa muita asioita.



Perjantai:

Riksun kanssa alkuverkat kentällä, pari kierrosta radalla+siedätyshoitoa vesiletkujen kanssa ja lopuksi kunnon maastolenkin, yhteensä oltiin varmaan 1½h! Molemmat nautti maasto-osuudesta, Riksu jopa lähti vetämään yhessä välissä niin kovaa et meinas lähteä käsistä, mutta vaan melkein! ;)
Ratsastin Sampen vaan läpi n.30 minuuttia, koska sitten tuli kaatosade ja molemmat oli läpimärkiä.. :(



Lauantai:

Riksu vapaa. Kävin Alman ponia ratsastamassa ja hyppättiin vähäsen myös(n.90cm). Tykkäsin ihan hirveästi ratsastaa sillä, koska se oikeesti LIIKKUU. Oli se aluksi hyvin energinen ja kaahas suurimman osan ajasta, mutta lopussa se meni oikeen hienosti!Videota tulee myös myöhemmin kun pääsen vaan toiselle koneelle!


Sunnuntai:

Ratsastin Samppe-ponin kentällä n. 50 minuuttia. Perusjuttuja enimmäkseen; voltteja, väistöjä, siirtymisiä, askellajien pidentämistä ja lyhentämistä jne.. Hyvin meni! Riksu sai vapaan kun en ehtinyt/jaksanut ratsastaa eilisen rillutteluiden jälkeen ja olin nukkunut edellisenä yönä 2½h.. hehe.


Se oli osa viime viikosta, huhhuh mikä pitkä postaus taas vaihteeks..

1 kommentti:

  1. oioioi rats.loimi messissä :3 pistätkö pennejä taikka lomee?:)

    VastaaPoista