Hae tästä blogista

11.10.2012

Kenttätreenit + iltamaasto = TOTTA!

Makaan taas täällä sohvanpohjalla pitkän päivän jälkeen. Voisin vaan pistää silmät kiinni ja nukahtaa, mutta päätän kuitenkin kirjoittaa nopeasti päivän touhuiluista.

Koulun jälkeen kävin nopeasti vaihtamass vaatteet kotona ja sen jälkeen ajelin tallille missä Samppe asustaa. Tallille tullessani hain kaikki kamppeet esille ja sitten lähdin hakemaan Samppea sisälle. Laitoin nopeasti valmiiksi ja ratsastin kentälle. Luvassa oli 50minuutin treenit, jotka sisältivät paljo eri laukkaharjoituksia. Ponin mielestä harjoitukset oli välillä liian raskaita ja yritti paeta heittämällä päätä ilmoihin, mutta kyllä se siitä ja suurimman osan ajasta se käyttäytyi hyvin, kuunteli herkästi ja oli eteenpäinpyrkivä. Pikkuponi hikosi aika kunnolla joten sai jäädä sisälle loppuillaksi loimi päällä karsinaan.

mr. pikkuponi


Matka jatkui sitten seuraavalle tallille, eli raviskalle. Hain Riksun sisään ja laitoin supernopeasti valmiiksi. Hyppäsin selkään ja lähdimme iltamaastoon. Alussa R. oli vähän energisellä pompputuulella, mutta kyllä se sitten siitä rauhoittui. Köpöttelimme(ja vähän kovempaakin) rantoja pitkin nauttien hienosta syysillasta. Lenkki oli noin tunnin mittainen ja takaisin tallissa kylmäsin jalat, siivosin, laitoin iltaruuat ja tein kaikki muut iltapuuhat. Puol 8 aikaan hyppäsin taas autoon ja lähdin kotia päin!

mr. isoponi iltalenkillä rannassa. ihanaa vain hetkeksi pysähtyä, oli ihan hiljaista. Nauttia illasta. Mahtava tunne.


En tänään ehtinyt kuvata MITÄÄN videopostaukseen.. Mutta huomisesta lähtien minulla on syysloma, joten huomenna ainakin pitäisi olla aikaa kuvailla! Nyt aion kuitenkin kömpiä peiton alle, hyvää yötä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti