Hae tästä blogista

12.10.2012

S&R-treenipäivä + vastaus lukijakysymykseen !

Sampella oli tänään luvassa 40minuutin kuntotreenit radalla, aktiivinen treeni jossa askellaji koostuivat pääosin ravista tai laukasta. Poni työskenteli hyvin, välillä painoi kyllä kuolaimelle paljon ja viskoi päätä ilmaan kun ei enää jaksanut työskennellä. Uskon että ratsastan ensi kerralla martingaalin kera, niin en tarvi takkuilla kirahvipään ja ristilaukan kanssa. Onneksi tiedän kuitenkin syyn siihen miksi se tekee niin. Ja kyllähän se suurimman osan treeneistä oli oikein kiva ratsastaa. Pitää myös ajatella ettei sillä ole tällä hetkellä niin hirveän hyvä kunto. Mutta siksihän minä treenaan sitä! ;)

samppeponi

Riksu oli onnenpekka taas tänään ja pääsi reilu tunnin maastolenkille, rantateitä pitkin. Huomaan joka kerta kun olemme maastossa, kuinka paljon se oikeesti nauttii siitä. Ihanaa nähdä tyytyväinen poni joka mielellään juoksee sydämmensä kyllyydestä, saan itse vaan olla kyydissä ja nauttia vauhdin huumasta. 

riksuponi

.. ainoa huono asia tässä päivässä on se, että kamera se jäikin kotiin. Eli ei ole ainuttakaan filmiä tältä päivältä. Toisaalta en kyllä millään olisi ehtinyt kuvailla mitään tänään. Mutta päätin kuitenkin että sunnuntaina kamera pääsee mukaan, silloin oon vapaalla joten pitäisi olla aikaa!

Huomenna meen myös pitkästä aikaa töihin, klo.11.15-18.15.. Ajattelin mennä ratsastamaan ennen töitä, en viitti hirveen myöhään enää illalla mennä. Eli jos ei postausta tule ennen huomisiltaa tiedätte syyn; oon töissä! Koska(valitettavasti)maksan suurimman osan kaikista hevoskuluista ihan itse, joten kyllä sitä rahaakin pitää jostain hankkia!Mutta joo, nyt vois mennä nukkumaan että jaksaa nousta joskus huomenna!


Niinjoo, joku kysyi vielä että missä Samppe asustaa! Samppe asustaa nykyään tallilla tuolla Ristinummella, mutta luultavasti on muutto luvassa kohta. Kerron kyllä vielä siitä lisää sitten myöhemmin kun sen aika koittaa! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti