Hae tästä blogista

8.10.2012

Sunnuntain estekilpailut!

Niinkuin jo kerroin, viikonloppu oli täyttä touhua.. Kerron nyt ensin eilisen estekilpailun tapahtumat!Varoitan jo piiitkästä postauksesta! :D

Pyörin tallilla aamusta asti DreamTeam:in kanssa, fixailemassa kisoja varten. Puoli 2 jälkeen poni oli kopissa ja lähdimme ajamaan Hubertusta päin. Kyseessä oli siis harjoitusestekisat Vaasan Hubertuksella. Tullessamme perille poni oli puoliseko ja meinasi ampua kuuta päin, niin innoissaan se oli! Harmiksemme meidän täytyi odottaa IKUISUUKSIA ennen meidän luokan alkua, olin arvioinut ajankulun ihan väärin, mutta ei sille sitten enää voinut mitään. Alkuverkat oli kentällä, esteverkat maneesissa. Alkuverkoissa riksu oli MAHTAVA! Liikkui kunnolla eteen, isoin askelin. Yleensä kun se on energinen se liikkuu vaan ylöspäin(=hyppii pystyyn) mutta nyt se liikkui ETEEN! No, lopulta oli sitten meidän vuoro verkata maneesissa. Sileällä se liikkui mahtavan hyvin sekä verkkaesteet sujui myös.

Sitten oli lähdön aika, ensin vuorossa 80cm. Riksulla oli ihan tyydyttävä vauhti radalla. Perusrata meni puhtaasti, vaikka tulimme vähän oudosti parille esteelle. Uusinnassa meinasin unohtaa kolmannen usintaesteen sijainnin, joten siinä meni liikasekuntteja koska ratsastin liian pitkän tien. Pääsimme kuitenkin puhtaasti radan läpi, ja aika oli jotain 40.. , en oikeen muista enää, mutta ei ainakaan riittänyt sijoitukseen. Seuraavaksi oli 90cm ja me olimme ensimmäisenä vuorossa. Riksulla oli paljo parempi veto tässä luokassa, enemmän liikettä ja tuntui siltä että se pisti paremmin kun mitä se teki aiemmassa luokassa. Vitosesteelle tuli kuitenkin vähän huono tie ja poni myös "pelästyi" liputtajia joten se juoksi esteen läpi.. Ei siinä mitään, jatkoimme radan loppuun ja 90cm:in tulos oli 4vp, ajasta ei ole mitään tietoa. Riksu hyppäsi kuitenkin molemmissa luokissa esteet kunnon ilmavaralla, joten siinä on ainakin jotain positiivista! ;)

Kisojen jälkeen voin vaan päätellä etten aio startata Riksullä enää 80cm luokkia, siitä syystä että se tuntuu siltä ettei se jaksa edes yrittää. Ehkä tämäkin johtuu siitä että olemme kotikentällä hypänneet niin paljon korkeampaa joten se ei jaksa enää hirveesti välittää "pienistä" esteistä. Muutenkin jäi vähän huono maku suuhun eilisen kisojen jälkeen monista eri syistä jota en tänne kirjoita, mutta ei sille voi mitään.. Uudella nousulla vaan seuraaviin kisoihin!

Lopuksi kuviin! Videota tulee myöhemmin tänään tai lähipäivinä!


odotetaan vuoroamme :)

80cm

80cm

80cm

80cm, ja kunnolla yli!

uusinta - 80cm

hieno poni <3

90cm-verkka

minä&pikkuvauvaponi

90cm

90cm ja taas lennetään!

Tack ännu till Annu för bilderna!/Kiitos Annulle kuvista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti