Hae tästä blogista

1.6.2013

All good things come to an end.

Ajattelin nyt paljastaa tänne, vaikka osakin jo tietää ja paljon on kyselty. Olen vain yrittänyt pitää tämän omana tietonani koska itse vielä sulattelen asiaa.

Huomenna on se päivä. Päivä kun rakkauteni lähtee luotani ja saa uuden kodin. Nämä viime päivät olen laahustanut eteenpäin kuolleen lailla. Ulkokuori hymyilee mutta sisäpuoli on rikkinäinen. Lähdemme onneksi itse viemään ponia, näen sen uuden kodin ja saan sanoa sille viimeiset hyvästit. Enempää en pysty postailemaan tästä tällä hetkellä, huomenna sitten paremmin jos on voimia.

Toisen ilo ja toisen suru kohtaa huomenna. Kuitenkin helpottaa kun tietää että rakkaani tulee hyvään kotiin.

Tulen aina rakastamaan sinua. Aina. 
The love for a horse is just as complicated as the love for another human being...if you never love a horse, you will never understand.



11 kommenttia:

  1. tosi kiva blogi! liityin!:)
    http://elvijaquattro.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. voi harmi :( mutta hyvä, että pääsee hyvään kotiin! jakselemisia sinne! :) ja onkos sulla kiikarissa uutta heppaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koti oli todellakin täydellinen! olen katsonut uusia ehdokkaita mutta ei ole vielä mitään varmaa tapausta löytynyt. :)

      Poista
  3. pärjäilemisiä, olitte kiva pari :/

    VastaaPoista
  4. Anna, tästä alkaa sun taival kohti unelmaasi. Jokaisen opettajan on joskus lähdettävä luotasi, jokaisella hevosella on rajallinen taito opettaa. Yksi elämäsi tärkein opinahjo hevostiellä päättyy nyt...mutta sitä seuraa uusi, haastavampi polku. Ajattele yhtä viisaasti kuin hevosesi ja muista, miten kipeää tekee tehdä päätös rikkoa jotakin kaunista ja hartaasti rakennettua... niin tulet viisaammaksi kuin mitä yksikään ihminen voi sulle koskaan opettaa.. muista mennyt aika ilona ja muista, kuinka paljon olette yhdessä tehneet ja oppineet..ilman riksua, et olisi tässä vaiheessa, tässä ajatuksessa, tässä kohdassa elämää... ilman uutta hevosta et saavuta unelmaa...
    Nyt vain tsemppiät tulevaan.
    Kyllä sydän kertoo kun se on aika irrottaa, ja kyllä se sydän uuden kohtalonsakin tunnistaa.
    Iso hali sulle, ja voimia uuden etsintään ♥

    VastaaPoista
  5. Pidän hyvää huolta Riksusta <3

    VastaaPoista