Hae tästä blogista

6.6.2013

Esittelyssä - Riksun Uusi Koti

Ainakin teitä jotka olette Riksun ja minun elämää seuranneet kiinnostaa varmaan minne Riksu oikein myytiin ja kenelle. Siksi ajattelin kertoa vähän ponin uudesta kodista.

Ajoimme viime sunnuntaina Kuopioon, missä Riksun uusi koti sijaitsee. Talli on pieni 10 hevosen maalaistalli rauhaisessa paikassa vähän Kuopion keskustan ulkopuolella. Tallilta löytyy ratsastuskenttä ja isot tarhat sekä kunnon kesälaitumet. Maastojakin näytti löytyvän heti pihasta poistuessa. Tämän täydellisempää paikkaa ei olisi Riksulle voinut löytyä.

Riksun uusi omistaja on 23-vuotias nuori nainen nimeltä Merina. Riksun myin hänelle parempana harrastehevosena ja opetusmestarina, eli sellaiseen virkaan mihin pikkuherra on tarkoitettu. Merina on minulle infonnut miten Riksun kanssa on mennyt ja hyvinhän niillä on näyttänyt menevän! Hän on myös kertonut että poni on juuri hänenlainen hevonen ja että niillä synkkasi heti. Olen enemmän kuin helpoittunut kuullessani tästä ja tuntoni siitä että riksu pääsi hyvään kotiin parani ennestään. En osaa oikeestaan sanoin edes kuvailla miltä minusta tuntuu, koska en tarvi pelätä minkälaiseen kotiin riksu saapui.

Olen luvannut auttaa ja ohjeistaa Riksun uutta omistajaa aina tarvittaessa, koska tottakai haluan vain Riksun parasta vaikkei se enää omistuksessani ole. 

Merinalla on myös oma blogi, joten jos Riksusta haluatte lukea tulevaisuudessa, pääsette hänen blogiin tästä!

Riksu ja Merina, täydellinen pari

Riksulla on myös puoliylläpitäjä joka kirjoittaa blogia, hänen blogiinne pääsette tästä!

Toivon vielä Riksulle ja Merinalle kaikkea hyvää tulevaisuudessa myös näin blogin kautta, vaikka tiedän että tulemmekin olemaan yhteydessä tulevaisuudessa. :)


10 kommenttia:

  1. tällähän on jo ollut hevonen mikä oli vasta myynnissä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja tällä haluat sanoa..? Hänen edellinen hevonen oli epäsopiva hänelle, niinkuin riksu minulle.

      Poista
  2. en olisi välttämättä merinalle riksua antanut kun edellinenkin heppa jäi tallin hoidettavaksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jaa-a..mitähän tähän vastais. onneks se ei ainakaan oo SUN ongelma JOS näin on!

      Poista
  3. Miksette usko, että Annaa ei kiinnosta teidän mielipiteet Riksun ostajasta? Hän on kodin valinnut ja käynyt paikanpäälle vielä viemässä. Paikka on ollut loistava, niinkuin Anna hehkuttaa! Se on nyt Annan ja ostajan välinen asia, ei millään tapaa teidän?

    VastaaPoista
  4. Valitettavasti näin on päässyt käymään että Riksu on jäänyt ns.seisomaan talliin.Ja ihan vaan hyvällä halusin tämän kertoa jotta tiedät missä mennään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen koko ajan kontaktissa omistajan kanssa joten tiedän kuinka asiat ovat. Voit ottaa yhteyttä mielummin ihan nimellä vaikka facebookin kautta jos on muuta sanottavaa. :)

      Poista
    2. voi tsiizuz ku luin näit kommenttei .. :o ihan kuin joku ano tietäs paremmin, joskus jotku anot on niin käsittämättömän raivostuttavia (nauraa ja itkee samaan aikaan) :DD
      btw, onks riksu vaalennut vanhetessa? ku mun mielest nois vanhemmis kuvis sil on enemmä mustaa ? (:

      Poista
    3. haha niin no.. Joo se on vaaleneva kimo, syntyi mun mielestä tummanruskeana :)

      Poista