Hae tästä blogista

3.3.2014

Maanantaimorkkis

Heips,

tällä hetkellä istun koulussa luennolla ja aamusta asti minuun iski kauhea maanantaimorkkis. Haluan sanoa irti itseni tästä päivästä koska suoraan sanoen kaikki asiat v*tuttaa enemmän tai vähemmän tällä hetkellä. Tämä hemmetin sairastelu jatkuu vielä, en pääse salille ja tallillakin olen vain pikaisesti käynyt viime päivien aikana, mikä tarkoittaa vapaata hevoselle. Kentät ei kylläkään ole tällä hetkellä missään edustuskunnossa eikä todellakaan huvita mennä sinne yrittämään mitään. Odotan vain maneesin valmistumista enkä varmaankaan edes hevosen selkään enää takaisin kiipeä ennenkuin pääsemme maneesiin. Tarkoitan vaan, että mitä ideaa on laittaa hevonen käyntiin viikoksi/pariksi viikoksi kun kenttä on kunnossa ja sitten taas laittaa tauolle kun sielä ei pysty tekemään mitään??? Lisämasennusta tämän lisäksi tarjoaa ulkoilma; lunta sataa kuin viimeistä päivää.. Huoh.

Olen koko viime viikon käynyt ylikierroksilla ja miettinyt tulevaisuuttani. En ollenkaan tiedä minne ensi syksynä aion hakeutua. Mahdollisuuksia ja valintoja on monia ja aika niille koittaa tässä parin viikon sisällä. Toivon silloin saavani myös jonkinlaista selvyyttä tähän elämään.

Tämän postauksen myötä lausun hiljaisen toiveen siitä, että maneesi valmistuu pian. Tai että paranen ja saan purkaa kiukkuani salin juoksumatolla.

Summer, i miss you. 











5 kommenttia:

  1. Riksu näyttää niin tyytyväiseltä nuissa kuvissa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se olikin.. Rakas pikkuponi <3 on sitä kyllä ikävä vaikka aikaakin on kohta kulunut jo vuosi....

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti oot pian taas kunnossa!:) Mutta koita pysyä sairaana pois salilta ettet sairastu pitemmäksiki aikaa, ja nyt kun paranet niin sulla on varmasti super paljo fiilistä treenata kovaa!:)
    Ja nytkun lueskelin blogias niin saita tsempattua mua paljo treeneeamiseen, kiitos!!:) Ja oot aina nuin ihanan postiivinen tai ainakin vaikutat vaikkei sulla ana itellä fiilikset oo ehkä parhaat mut oot tuommonen ihana hymyilijä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow, kiitos paljon sanoistasi. Juuri sellaiset lukijat kuin sinä antaa minulle inspiraatiota ja motivaatiota jatkaa. <3 Kiitos ihana! :)

      Poista