Hae tästä blogista

10.3.2014

Monday 10th of March, 2014

Siitä on jo ehtinyt kulua monta päivää kun viimeksi postailin..  Voin syyttää sitä että minulla ei ole ollut konetta auki koko viikonlopun aikana, viimeksi perjantaina istuin koneen ääressä. No, parempi nyt kuin ei koskaan.. :D

Koko edellinen loppuviikko kului kiireen merkeissä, tekemistä on riittänyt vaikka kuinka. Perjantaina tein siis tallityöt aamusta, vesisateessa. Olin takaisin kotona (ihan litimärkänä) joskus yhdeksän jälkeen ja silloin otin hetkisen rauhallisesti ennenkuin päätin siivota ja käydä kaupassa.

Overnight oats
Iltapäivällä hain sitten äidin, Bellan ja Jonaksen bussilta ja jatkoimme korkkarille jossa vietin illan heidän kanssaan. Oli ihanaa nähdä äiti ja Bella pitkästä aikaa, pakko myöntää että on ollut ikävä.

Bellan mielestä matkalaukku on hyvä paikka nukkua.. :)
Seuraavana aamuna oli taas aikainen nousu; aamuvuoro klo.06:45 alkaen. Olin niin väsynyt, mutta pääsin töihin ja työpäivä menikin lopulta hyvin nopeasti. Kahdelta pääsin töistä ja kävin silloin vain pikaisesti tallilla ja jatkoin ostoksille K:n kanssa iltaa varten. Kävin vielä korkkarilla syömässä ja hengailemassa hetken ennenkuin lähdin kotiin laittautumaan. Illalla olimme porukalla kaverin tupareilla yömyöhään asti. Kävimme myös rundin yöelämässä kääntymässä vaihtelun vuoksi mutta palasimme sen jälkeen takaisin kämpälle. Mitä pikkutunneilla sen jälkeen tapahtui saa jäädä tietämättömäksi mysteeriksi teille lukijoille. ;)

Varmaan ainoat jotenkin julkaisukelpoiset kuvat koko illalta.. :DD
Sunnuntaina heräsin joskus yhdentoista aikaan ja sain aamukahvitarjoilut heti noustessani, luksusta.♥ Kotiin päästessäni fiksasin itseni jonkinlaiseen edustuskuntoon, kävin tallilla ja jatkoin töihin missä olinkin sitten koko loppuillan. Töiden jälkeen kävin vielä toivottamassa äitille hyvää matkaa takaisin Stokikseen. Pääsin kotiin yhdeksän maissa ja kaaduin lähes heti sänkyyn aivan rättiväsyneenä.

Tänään nousin nykyään "tavalliseen" aikaan, eli 05:21. Aamukahvit naamaan, vaatteet päälle ja lähtö tallille. Aamutallit meni aika nopeasti tänään, olin valmis puoli yhdeksältä ja silloin päätin liikuttaa Cheerun. Olimme ensin koulukentällä mutta vaihdoimme estekentälle kun se vapautui. Juoksutin C:n suunnilleen puolen tunnin ajan, paljon siirtymisiä ja tempovaihtoja molempiin suuntiin. C oli aivan mahtavan ihana ja kuunteli todella hyvin! Saimme jopa laukassakin tehtyä hyvin näkyviä tempovaihtoja ja en voi olla enempää kuin tyytyväinen pikkuiseen. C näytti myös tyytyväiseltä jumpan jälkeen ja tämän lisäksi koko aamun vielä kruunasi aivan mahtava kevätaurinko. 


Asiasta kolmanteen.. En tiedä jos muistatte kun joskus kerroin teille Lillistä..?Siitä, kuinka meillä oli jotain niin erikoista ja että hän oli elämäni rakkaus. Siitä erityisestä siteestä joka oli meidän välillä ja kuinka uskoin etten ikinä tule tapaamaan samanlaista hevosta jonka kanssa saisin samanlaisen kontaktin. Uskoin väärin. C on osoittautunut olevan juuri SE hevonen minulle, ja tunsin sen jo siitä lähtien kun sen ensimmäisen kerran näin. Tämä voi kuulostaa tyhmältä joidenkin mielestä, mutta niin se vain oli. Tämä tunne on säilynyt tähän päivään asti. Minä rakastuin uudelleen. Ja uskon tämän olevan "palkinto" siitä kun uskalsin päästää Riksusta irti ja jatkaa elämän unelmani toteuttamista. 

Loppupäivä minulla onkin sattumoisin "vapaata" koska koulua ei ole tänään eikä töitäkään. Tekemistä kuitenkin riittää; hoitaa kaikkia "aikuisjuttuja" kuten kaupassa käyntiä, pyykkien pesemistä jne. ja voisin salillekin tänään yrittää liikkua koska en tunne enää itseäni kipeäksi. Joo-o, ehkäpä pitäisi laittaa päivä käyntiin. 

Viikko-ohjelmaa tulossa tänään niin tiedätte mitä hommailen jos en ehdi postaamaan. Ja hyvät lukijat, muistakaa että myös maanantai voi olla hyvä päivä! ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti