Hae tästä blogista

12.11.2012

Eilen mä opin lentämään taas vaihteeks..

Se oli sitten maanantai taas kerran..

Ja kunnon maanantai morkkis tänään, mikään ei huvita ja tuntuu siltä että kävelen vaan seiniä päin. Suoraan sanoen h*lvetillinen päivä koulussa.. Ja myös koulun jälkeen saan laittaa koko loppuillan koulutehtävien pariin. Suuri kiitos taas Janikalle, joka lupasi hoitaa Riksun, että saan jotain edes tehtyä tänä iltana.

Mutta, mutta! Kerron vähäsen eilisestä! Aamupäivästä ratsastin ensin Riksun, tänään vuorossa estetunti pitkästä aikaa, myös Milla&Harri oli menossa mukana. Olin rakentanut meille radan, aika perusrata; sarja, okseri ja pari pystyä jota pystyi hyppäämään molemmista suunnista. Esteet oli korkeudeltaan 90-105 cm ja molemmat ponit hyppäsivät ne hyvin! Saan taas kerran huomata että Riksu ei halua hyppiä pieniä, vasta kun esteet ovat yli 100cm se alkaa jopa yrittämään. Muuten poni kyllä oli niin mahtava hyppyjen jälkeen, iso laukka ja oli todella herkkä kaikin tavoin.. aaah! <3 Lopuksi vielä pikkumaastot kimokolmion kanssa(minä&riksu,milla&harri,janika&peppi), oli varmaan aika huvittava näky! :D

Estetreenien jälkeen hoidettiin hepat ja sitten minä ja milla jatkoimme matkaa Bonnin tallille, luvassa Sampen hoito & ratsastus. Päätin myös hypätä pikkuponin kanssa vähäsen. Milla rakensi meille kahden laukka-askeleen sarjan. Samppe oli energinen ja veti kunnolla esteille. Aluksi se kyttäsi vähän "mörköestettä" (autonrenkaita esteen alla) mutta hyppäsi sen kuitenkin. Yhtäkkiä kun tulimme sarjaa, Samppe sai jonkun oudon päähänpistoksen.. Kaikki tuntui ihan normaalilta, me tulimme hyvin A-osuudelle, poni hyppäsi ja meillä oli hyvä tie ja välit b-osuudelle, mutta jokin siinä ihmetytti, koska ennen kuin ehdin ajatellakkaan, poni pysähtyi ja mä lensin kuin lapanen esteen keskelle. Onneks ei siinä sitten sattunut ihmeellisempää, naureskelin vaan ja yritin miettiä miksi se kielsi.. No, tulimme sarjan vielä pari kertaa ja se meni ongelmitta! En vieläkään tajua miks se stoppas, mutta kyllä siihen joku hyvä syy varmaan oli.

Siinä vähän päivitystä teille! Huomiseen! :)

rakkautta <3

(ja haluan että olisi kesä...)

1 kommentti:

  1. Ihana toi kuva susta ja Riksusta! :D

    1.mistä toi sun ruskee kypärä on ostettu?
    2.aiotko taas pian mennä kisoihin riksun kanssa?
    3.aiotko mennä Sampella myös koulukisoihin sitte tulevaisuudessa?
    4.mietitkö koskaan, että sun elämä olis "helpompaa" ilman omaa heppaa?
    5.poltatko?
    6.onko ratsastus sun elämäsi harrastus?

    Paljon tsemppiä Riksun ja Sampen kanssa! :)

    VastaaPoista