Hae tästä blogista

16.11.2012

Thank God it's friday!

Perjantai, se PARAS päivä viikosta. Ihanaa! Olen todella ylpeä itsestäni kun oon pysyny koulussa joka ikisen tunnin tällä viikolla, en ole juossut töissä enkä missään muualla! Palkitsen siten itseni vähän laatuajalla ja vaan istun  huoneessani hengaillen ja siemaillen juuri keitettyä kahvia, aah.

Eilen ratsastin molemmat ponit, eikä ollut mitään moitittavaa. Samppe sai kunnon koulutreenit kentällä, n.50min ajan ja liikkui kun unelma! Riksulla oli vielä takajalat vähän nesteissä(oli ollut jo keskiviikkona kun J hoiti), muttei aristanut niitä eikä ontunut joten koitin kaikkia askellajeja n.30 min ajan. Hyvin meni sekin,poni oli todella herkkä ja kuunteli kaikkia apuja. Lopuksi loppukäynnit maastossa ja köpöttelyä S&T:n kanssa.

Laitoin eilen Riksun ratsastuksen jälkeen sille kylmäsavea (ja pintelit siihen päälle) takajalkoihin yön yli. Kun tänään kävin viemässä ponin ulos, otin pintelit pois, ja kuinka ollakkaan; nesteet ja paisumiset oli poissa! En tiedä mistä ne alunperin on tullu, mutta uskon että se on vähäisen liikunnan ja tarhan huonon pohjan takia. No, voin kuitenkin sanoa että tuota kylmäsavea + pintelit kannattaa kokeilla jos hepoillanne on jalat nesteillä. Laittaa esim. yöksi päälle niin ensi aamuna on hyvät jalat. Kylmäsavi on myös sillä hyvä että se kuivuu ja se on todella helppoa harjata pois jaloista.

Mitäs muuta? Tänään on taas Riksun ratsastus luvassa. Motivaatio taas vaihteeksi nollassa, mutta ei voi mitään, poni pitää liikuttaa. En viitsi tänäänkään mitenkään hirveän raskaasti mennä, vaan ratsastaa sen läpi ja loppukäynnit maastossa taas. Nyt jatkan vielä hetken nautiskelua, sitten tallille! Lisää postailua viikonlopun aikana!

vaihtelu virkistää, joten tässä tän päivän "facelook", hehe. Ja joo, mulla ON oikeasti vaaleanpunaiset/pinkit hiukset jos joku ihmettelee. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti