Hae tästä blogista

9.11.2012

Näin suunnittelen meidän treenit:

Käyn täällä kotona ihan ylikierroksilla enkä oikeen vielä raaski mennä ratsastamaan, joten laitan lisää postausta kehiin! 

Yritän aina kun suunnittelen hevosteni treeniohjelmia ajatella pari kuukautta eteenpäin ja miettiä kuinka treenit pitäisi rakentaa ja mitä meidän kuuluisi harjoitella enemmän ja minkälaisia tuloksia haluan. Mielestäni näin on hyvä tehdä, koska muuten uskon että helposti jää "paikoilleen" hevosen kanssa ja jumittaa vaan samoissa asioissa. Riksu on hyvä esimerkki tästä että treeniohjelmani on toiminut, ja meillä on kuitenkin vielä vaikka kuinka paljon edessämme!

Teen tähän pienen "listan" mitä tällä hetkellä on suunnitelmissa hevosten kanssa:

Riksu:

- perusratsastusta, laukan hiomista ja muutenkin sileällä pohjalla työskentelyä
- pitkiä maastolenkkejä jotka edistää kuntoa
- totuttelu toiseen ratsastajaan 
- säännöllisiä valmennuksia viimeistään uudenvuoden jälkeen


Samppe:

- Kuntotreeniä pienentääkseen mahaa
- Edistää lihaskuntoa ja kestävyyttä
- Taivuttelua ja laukan hiomista
- Estepainoitteinen ratsastus
- Estevalmennuksia säännöllisin välein


Tulen muuten tästä lähtien ratsastamaan useammin Sampella, siksi voin paljastaa että Riksulle on luultavasti tulossa ylläpitäjä/puoliylläpitäjä uuden vuoden jälkeen. Jos kaikki sujuu hyvin eikä tule mutkia matkaan (..niinkuin yleensä..) Sampen kanssa loistaa mahtava tulevaisuus. Lisää siitä kuitenkin myöhemmin! :)


Läskipullaponista joka oli laiska kuin mikä ja hyppäsi maksimissaan 70cm - superhevoseen joka hyppää 130cm yksittäisenä ja 110cm ratana ja tämä on vasta alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti