Hae tästä blogista

8.11.2012

Mobiilipostaus

Ajattelin taas pitkästä aikaa postailla vähäsen! Tää blogi on viettänyt hiljaiseloa taas koska "hevoselämässä" ei oo tapahtunut oikeen mitään.. R ollut vapaalla/kevyeellä liikunnalla ilman takia, onneks se saa talvikengät huomenna!!

Kävin eilen ratsastamassa Sampella! Oli ihanaa nähdä ponia taas pitkästä aikaa. Menimme kentällä ja teimme kunnon alkuverkat ja sitten rakensin esteen, ensin ristikko ja sen jälkeen pystyeste. Hyppäsimme korkeimillaan 100cm ilman mitään ongelmia! (En viitsi korkeampaa hypätä itsekseni, haluan kyllä jonkun toisen olevan mukana siltä varalta jos sattuisi jotain.) Samppe oli niin paras ja ratsastus oli varmaan paras tähän mennessä!

Tänään kävin taas ratsastamassa pikkuponilla. Menimme kentällä n.45 min kevyempää treeniä. Paljon perusasioita käynnissä ja ravissa. Samppe oli taas super mahtava! Voi että kun rakastan sen työintoa, nöyryyttä ja sitä että se aina yrittää parhaansa mukaan!

Huomenna siis on riksun kengitys, vihdoin! Tää postaus jää nyt aika lyhyeen koska kirjoitan tänne puhelimen kautta.. Viikonloppuna tulossa enemmän postausta, joten sitä odotellessa! Myöhemmin myös kommenttia tuosta äänestyksestä!

Ja lopuksi pari kuvaa eilisestä;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti