Hae tästä blogista

15.1.2013

Tiistaitylsyys ja väsymys.

Tulin äsken koulusta kotia, oon ihan loppu. En millään haluaisi muistaa että koulu väsyttää näin paljon?! Ehkä en ole päässyt takasin siihen koulurytmiin vielä. Pitäis tässä varmaan tunnin päästä lähteä tallille päin, tällä kertaa omaa heppaa liikuttelemaan, toivottavasti pysyn hengissä, hehe.

Eilen kävin ratsastamassa Sampella. Ratsastin vaan noin puolisen tuntia nopeasti läpi ponin + pari laukanvaihtoa kentällä. Meni hyvin vaikka ponikin oli väsynyt kunnon treeniviikonlopun jälkeen. Hyvä puoli Sampessa on kuitenkin se, että se yrittää aina parhaansa, vaikka olisi mikä. Sitäpaitsi sillä on kiva mennä kun se oikeasti osaa asioita, ainut huono puoli on että sillä on vähä huono kunto ja toi sen maha.. No, siihen tulee kyllä nyt keväällä ja kesällä muutos! Niin, mitähän mä oon nyt taas keksiny?! ;) Kerron teille siitä kohta!

Nyt kuitenkin meinaan vaan ottaa iisisti vähäsen aikaa ja sitten lähteä sinne tallille! Lisää postausta myöhemmin!

Tämä kuva on otettu ihan riksun laihiskuurin lopusta, toki se ei noin laiha ollut kun kuva vähän vääristää mutta kuitenkin. Tämän jälkeen Riksulle tuli sitten lihaksia tilalle ja se myös pyöristyi hienoon muotoon. Toivon pääseväni Sampen kanssa samoihin tuloksiin, sen on pakko onnistua!! 

1 kommentti:

  1. Tee sun asunnosta joku postaus! ois hauska nähä millases kämpässä asut ja sisustusta yms. :D

    VastaaPoista