Hae tästä blogista

28.1.2013

Vastaus lukijakysymyksiin!

- Meikkaatko yleensä kun meet tallille?
Harvoin, mutta yleensä on jäänyt meikit jotka on ollut töissä/koulussa naamaan. Meikkaan kyllä jos olen menossa kisoihin tai jos on kuvaussessiot tiedossa, mutta sitäkään ei voi oikeen meikiksi kutsua kun se ei melkein edes näy. En yleensäkään käytä paljon meikkiä niin joo... :D

 -Ootko itse ostanu Sampelle jotain varusteita vai käytätkö vaan omistajien ostamia?
Olen ostanut sille jotain tavaroita ja kun tätä hevosharrastusta on harrastanut 10 vuotta niin sitä tavaraa on keräytyny aika kivasti joka nurkkaan.

-Kenen pitämissä valmennuksissa tuut käymään Sampen/Riksun kanssa?
Riksun kanssa olen käynyt Jari Sneckin valmennuksissa, joten niihin varmaan ollaan menossa, olen kyllä myös miettinyt kokeilevani käyvän ehkä Maija Pellikan valmennuksissa. Joskus kauan sitten olen käynyt S. Villasen valkussa, joten ehkä eksymme sinnekin!

-Kuinka usein käyt maneesilla ponien kanssa? Tai onko sulla tarkotus mennä maneesille joku kerta?
Tällä hetkellä koulukiireiden, töiden ja muuton vuoksi en ole vielä ehtinyt maneesilla käymään. Tarkoitus olisi silloin kun olen saanut tehtyä loput isot hankinnat (sohva&tv) asuntooni, käydä ainakin kerran viikossa maneesilla. 

-Jos teet tehotreenin jomman kumman ponin kanssa, mitä siihen yleensä tarkemmin ottaen sisältyy eli millasia tehtäviä teet jne.?
Tehotreenillä tarkoitan yleensä että ratsastan hevosen ensi kunnnolla läpi pehmeäksi ja kuuliaaksi kaikissa askellajeissa. Tämän jälkeen keskityn johonkin asiaan jota meidän pitää hioa. Esim. Riksun kanssa tällä hetkellä harjoitellaan laukanvaihtoja, silloin voin käyttää puomeja jolloin vaihdan laukan aina puomin yli. Myös laukan parantamista ollaan tällä hetkellä treenattu, lähinnä askeleiden pidentämistä, lyhentämistä ja oikeassa muodossa kulkemista.


Toivottavasti olette tyytyväisiä vastauksiin! On aina kiva vastata teidän lukijoiden kysymyksiin, joten jatkakaa samaan malliin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti