Hae tästä blogista

27.1.2013

Treeniviikko työnarkomaanin tapaan!

Ja koska en kirjoittanut viime viikon lauantaista, aloitetaan siitä;

LAUANTAI 19.1 


Sampen kanssa koulutreenit kentällä. Meni ihan hyvin, vaikka ponikin kävi hirveän kuumana. Ratsastin n. 60 min. Paljon laukkaharjoituksia, laukanvaihtoja jne. Lopussa ravinkin sain superhyväksi, joten olin kuitenkin tyytyväinen treeneihin!



Riksun kanssa maastossa, tässä videopätkää;



SUNNUNTAI 20.1 


Janikan hoitopäivä, itselläni oli Daisy-koira hoidossa. Tuli käytyä pitkällä lenkillä A:n ja sen koiran kanssa. Ilma oli mitä mahtavin, niinkuin myös seura.




A&S

Minä&Daisy 

MAANANTAI 21.1 


toivottavasti kuulette jotain videosta..


TIISTAI 22.1 



Riksun kanssa aamumaastossa, seuranamme maailman ihanin ilma! Poni oli ihan kikseissä, erityisesti kun kohtasimme n. 20 hengen ylä-aste luokan hiihtämässä. :'D Ridauksen ja tallihoitojen jälkeen kouluun ja koulun jälkeen töihin klo 21 asti...


KESKIVIIKKO 23.1 




Töitä 9-15. Kuolleena töiden jälkeen proteiinijuomaa naamaan ja jatkoon. Siivoomaan ja tekemään iltatallit molemmille poneille, jotka saivat hyvin ansaitun vapaapäivän!

TORSTAI 24.1 



Kaupungilla asioilla aamusta asti. Illemmalla ensin ratsastamaan Sampen n. 40 min kentällä. Perus-läpiratsastus, ei mitään ihmeellisempää. Samppe oli vähän väsyneen tuntuinen, mutta yritti kuitenkin parhaansa! :)

satuponi 

Riksun kanssa myös koulutreenit (n.50 min) illalla pimeällä kentällä. Ensin poni yritti kusettaa ja nousta pystyyn pari kertaa mutta onneksi se tajusi sitten että sekin oli ihan turhaan. Tämän jälkeen poni kulki kuin unelma! Olin niin tyytyväinen ja iloinen ratsastuksen jälkeen! Varmaan parhaat koulutreenit ikinä R kanssa! Poni kulki muodossa, astui kunnolla allensa, oli herkkä ja eteenpäin, kevyt kädellä jne.. Aivan mahtavaaa!!



PERJANTAI 25.1


Janikan hoitopäivä. Itse olin töissä 9-15, jonka jälkeen lähdin mamin kanssa katsomaan huonekaluja kämppään. Päätin iltani karkkipussin, pizzan, elokuvan ja hyvän seuran kera. Hyvä alku viikonlopulle!

naminami, kiitos äiti!!


LAUANTAI 26.1

Riksun kanssa kentällä n.40 min. Hyppäsimme pystyestettä, korkeimmillaan 80cm. Riksu oli innoissaan ja eteenpäin, suoraan sanoen lensi kunnon marginaalilla esteen yli. Loppukäynnit maastossa tyytyväisen ponin kanssa.

mikähän kuva tämäkin on??!


Samppe sai kevyttä liikuntaa motivaatio-puutteeni takia, n. 20 min kävelyä radalla ilman satulaa.

Illemmalla oli suursiivous asunnossa ja sen jälkeen lähdimme tyttöjen kanssa viihteelle! ;)

SUNNUNTAI 27.1 


Heräsin joskus 11 aikaan siitä että K nousi ja alkoi riehumaan kämpässä. Nousin syömään ja keittämään aamukahvit, onneksi en ollut hirveän huonovointinen!:D Janika&Milla hoiti Riksun tänään, itse olen ollut kotona ja nyt illalla kävin K:n kanssa Amarillossa syömässä, nami!! 


pääruokana Chicken Dilla,

.. ja jälkiruuaksi Rocky Road, Espresson kera!


Siinä oli mun viikko, kultatähteä sille joka oikeasti jaksoi lukea! Nyt aion katsoa pari jaksoa HIMYM:iä ja sitten painua unten maille. Ensi viikko on taas työnarkomaani-viikko; töitä ma-ke ja pe + hevoset ja koulu.. Tervetuloa mun elämään! ;)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti