Hae tästä blogista

21.1.2014

#666 - treenit x2 ja päivä on paketissa!

Heippa! Kotiuduin tunti sitten salilta, kävin lämpimässä suihkussa ja laitoin kunnon iltapalan; siitä seuraa tämä mahtava kooma, joten makaan nyt sohvan uumenissa ja mietin jo nukkumaan menoa..

Olen vissiin tulossa vanhaksi.. :D


Salilla vedin perinteiset kuntotreenit juoksumatolla; reipasta kävelyä ja hölkkää/juoksua, ylämäkeä, sprinttiä sekä pari korkea-intensiivistä intervallia lähes 50 min ajan. Lopuksi sitten kunnon venyttelyt että huomenna pystyy jotenkin liikkumaan.. :D Mutta ai että kun teki taas hyvää!

Naama aivan punaisena treenien jälkeen.. no, tietää ainakin että jotain on siel tullu tehtyä :D
Aamulla nukuin pommiin kun kouluun piti lähteä, joten aamukahvien jälkeen suuntasin tallille. Hain heti Cheerun sisään ja laitoin sen valmiiksi päivän liikutusta varten. Kentälle tullessamme juoksutin sen ensiksi läpi kaikissa askellajeissa, ponilla kun sitä virtaa näyttää löytyvän enemmän kuin tarpeeksi. Lopulta nousin selkään hetkeksi jumppaamaan. C:llä oli aluksi suuria keskittymisongelmia, halusi vain juosta alta ja tuntui siltä että istuin tikittävän pommin päällä. Ratsastin sen läpi käynnissä ja ravissa niin että se rentoutui ja keskittyi treeniin. Kun se lopulta meni hyvin päätin lopettaa ratsastuksen siihen ja kävelin sen kanssa pitkät loppukäynnit ennen talliin menoa.

Cheerun mielipide julkaisukelpoisen kuvan ottamisesta blogiin.. Ei vaan onnistu! :D


Tallilta lähdin sitten tuli persuksissa takaisin kämpille, tuli vähän kiire kouluun hehe. Vaihdoin vaatteet ja heitin jotain meikkiä naamaan ja 10 minuuttia myöhemmin olinkin jo koulussa tunnilla!

Siinä on päiväni pähkinäkuoressa.. Muuta kiinnostavaa tälle päivälle on että tänään on 21.päivä joka tarkoittaa tasan kaksi kuukautta siihen että täytän KAKSIKYMMENTÄYKSI.. 

tsiisus. pitääpi nopeasti mennä nukkumaan että unohdan koko asian.. :D Hyvää yötä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti