Hae tästä blogista

8.1.2014

Elämä siivillä (huom; paljon tekstiä ja kuvia!)

VIHDOIN saan otettua aikaa,

istua alas koneen ääreen ja postailla, tämäkin aikarako ilmestyi yhden luennon äkillisen peruutuksen takia.Niinkuin aikaisemmin jo sanoin, minulla on vaikeaa löytää aikaa postailuun ja se harmittaa paljon.. Haluan kuitenkin mielummin panostaa yksityiselämään blogin ulkopuolella, mutta silloin kun taas alkaa sattua ja tapahtua hevostelussa niin kirjoitus pyörii paremmin. Aion kuitenkin nyt kirjoittaa pikaisesti viime ajoista jotta tiedätte missä mennään (ja myös omaksi ilokseni että saan myöhemmin selailla mitä on tullut tehtyä).


Joululomani meni todella nopeasti, suurin osa sitten töiden parissa. Jouluaaton vietin äidin luona veljeni kanssa ja illalla minä ja veli lähdimme isän luo "maalle".

Bella 
Joulupäivänä juhlat jatkui kavereiden kesken. Olin tällä kertaa etkojen vastaavana, joten olimme siis kämpälläni viettämässä alkuiltaa lähes koko porukalla. Myöhemmin lähdimme sitten Vaasan yöelämään, josta ONNEKSI kotiuduin tarpeeksi aikasin.

♥ A & A 
Tapaninpäivänä vointi oli edellisen päivän mukainen, onneksi oli töissä ainakin lyhyt päivä. Illan vietin luultavasti Hänen seurassa, kuten myös seuraavan päivän. Tästä päivästä lähtien minulla olisi myös ollut luvassa pitkä työputki (7pv), mutta herätessäni lauantai-aamuna tunsin heti kuumeisen olon. Päätin kuitenkin lähteä töihin vaikka se lopulta oli kaikkea muuta kuin hyvä idea. Sunnuntain työvuoro piti perua ja yhtäkkiä saikkua olikin sitten koko "loppuvuoden". Näiden välipäivien aikana sanoin myös hyvästit äitille ja Bellalle, he lähtivät nyt mantereen toiselle puolelle asumaan. Ikävä tulee vaikka saakin käydä heitä moikkaamassa. :')

Uusivuosi oli kuitenkin tulossa ja koska vointini oli aattona vähän parempi olin mukana järjestämässä meidän illalliskutsuja, partyplanner/organizer number one hehe. ;) Neljäntoista hengen porukalla söimme kolmen ruokalajin illallisen joka oli jotain aivan taivaallista. Meidän porukka ei varmasti ikinä ole näyttänyt noin siistiltä! :D



alkuruoka Á la Anna ;)




Löydä kuvasta virhe..? ;D
Vuodenvaihteen sain viettää parhaimpien ystävieni seurassa ja siitä olikin hyvä aloittaa uusi vuosi "puhtaalta pöydältä". Pikkutunneilla lähdin kuitenkin takaisin ydinkeskustaan tapaamaan Hänet, toivottamaan hyvät uudet vuodet ja vain nauttia hetkestä. Aamun sarastaessa kymmenen aikaan oli hyvä aika kömpiä peiton alle nukkumaan.

3.1.2014 minulle tuli myös täyteen vuosipäivä - muutin tasan vuosi sitten omilleni,aika menee aivan hurjan nopeasti!
Päätin uudenvuodenpäivänä että nyt saa tämä riehuminen riittää hetkeki, koska olen loppuvuodesta melkein joka viikonlopun viettänyt yöelämässä. Kaikki hanat kiinni, ja kiitos mulle riitti! Vuosi 2014 on se aika kun panostan kaiken minkä voin hevosurheiluun ja Cheerun kehittymiseen koska tavoitteet ovat jo tälle vuodelle asetetettu. Tätä juhlimme sitten lähtemällä perjantaina 3.1. Tampereelle shoppailemaan, mutta siitä kerron lisää toisessa postauksessa!
Olemme siis laittaneet C:n takaisin liikutukseen noin 1½ viikkoa sitten ja pääsin viime sunnuntaina 5.1. ratsastamaan!!! Ratsastus"taukoa" oli kiertynyt jopa yli kaksi kuukautta(!) joten voitte arvata kuinka iloinen olin. Kentällä pystyy tällä hetkellä ratsastelemaan normaalisti, joten ratsastin myös maanantaina. Maanantai oli myös viimeinen "lomapäivä" jonka vietin töissä ja illemmalla lähdin Hänen kanssa elokuviin, katsoimme sen Ben Gatesin tähdittämän elokuvan, joku "Walter Mittyn ihmeellinen maailma" tai vastaava.. Suosittelen kyllä vaikka olikin erikoisempi elokuva. Leffan jälkeen kävimme hakemassa syötävää ja Hänen luo viettämään loppuiltaa.

Poitsu joka ei koskaan pysy paikoillaan kuvissa.. :D
Maanantain aamujumppa; jo klo08 jälkeen olin hepan selässä. :D
Eilen oli siis ensimmäinen koulupäivä 8-11, ja kaikki oli ennallaan. Toki oli kiva nähdä ystäviäni ja puhua heidän kanssa, mutta koulumotivaatio vajosi kyllä pohjaan heti luennon alettua. Koulun jälkeen kyytsäsin A:n tallille, kävin itse asioilla, hain A:n tallilta ja lähdin töihin 14-20.30. Lomakauden päätyttyä töissä oli rauhallista mikä kerrankin oli aivan ihanaa. Eilen illalla sitten klikkailin kotiin vähän hemmottelua, jota odotan innolla! :D

Tänään on keskiviikko, ja päiväni on buukattu aamusta iltaan. Puolen tunnin päästä pitäisi olla koulussa, illalla on kaksi kokousta minne pitäisi ehtiä. A:lla on tänään Cheerun ridauspäivä joten ponikin saa liikuntaa.

annaakarolina @instagram

Tällaista elämäni on tällä hetkellä, en ole enää kotona läheskään yhtä paljon kuin ennen ja siksi kirjoittelen aika harvoin. Tästäkin postauksesta tuli aika pitkä, toivottavasti jaksoitte sen lukea!


Hyvää alkavaa kouluviikkoa kaikille! 



4 kommenttia:

  1. Olisko kuitenkin Ben Stillerin tähdittämä leffa eikä Bill Gatesin? :'DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah hups, meni aamulla vähän nimet sekaisin.. :'D

      Poista
  2. Tosi söpö toi Bella koira ! Mutta minkä rotunen se on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Se on itse asiassa sekarotu, 3/4 bichon frise ja 1/4 kääpiövillakoira. :)

      Poista