Hae tästä blogista

31.1.2014

Last Day of January - Viikkokuulumiset!

Moikka!

Viikko tuli ja meni taas hujauksessa, ja teen nyt pienen yhteenvedon viikosta, niinkuin yleensä. ;)

Maanantaina menin reippaana tyttönä kouluun ja koulun jälkeen lähdin sitten tallille. Tallipäivä ei ehkä ollut mitä tavallisin.. Meillä kävi hoitajakokelas katsomassa Cheerua! En ole tästä teille kertonut, mutta olen hiljattain etsinyt C:lle hoitajaa juuri niille päiville kun en itse ehdi tallille (esim koulun ja töiden takia) liikuttamaan Cheerua. Kyseessä ei siis ole toinen ratsastaja, koska minulla on Alma vielä tällä hetkellä toisena ratsastajana ja se saa riittää. Lähinnä hoitajan tehtäviin kuuluu muunlainen liikunta kuten juoksutus/kävelytys, ruokien laittoa ja hevosen hoitamista. Tämän lisäksi etsin hoitajaa myös sen takia että tarvin jonkun joka pystyy tulla auttamaan silloin kun lähdemme muualle valmennuksiin sekä kevään/kesän puolella myös kisoihin. (Aion teille myöhemmin kertoa lisää meidän tämän vuoden tavoitteista ihan omassa postauksessa).  Anyways, tultiin hyvin juttuun uuden hoitajakokelaan kanssa ja hän vaikutti hyvin innokkaalta vaikka tähän "diiliin" ei ratsastusta kuulu. Tästä on siis hyvä lähteä alkuun ja uudesta hoitajasta saatte varmasti kuulla lisää myöhemmin.

Tiistaina heräsin lähes paniikissa seitsemältä koska olin unohtanut herätyskelloni ja minulla oli kahdeksalta tentti Yrkesakademiin koululla Vanhiksessa. Puin, join aamukahvit ja lähdin tenttailemaan. Kyseessä on siis kurssi jolla kävin aikaisemmin pari viikkoa taaksepäin, kurssin tavoitteena on saada pätevyystodistus hevosenhoitajaksi/kuljettajaksi kaupalliseen tarkoitukseen (mikä voi olla osaa tulevaa ammattiani) joten toivon saavani hyväksytyn tuloksen tentistä! Kirjoitusten jälkeen lähdin heti salille treenaamaan, kuntotreenit tuli vedettyä pikaisesti ja jouduinkin sieltä lähteä hiki hatussa kotiin, suihkuun ja kouluun tunnille. Koulusta päästyäni jatkoin suoraan töihin.

Niin ja tällaista mä sitten hommailen koulussa.. :D

Keskiviikko lyhyeesti. Koulua, salitreenit ja ilalla firman "juhlat". Kävimme syömässä Illyrian's-ravintolassa ja Cinema Bowling:issa keilaamassa, minä ja S lähdimme jo aikaisin kotiin vanhoina mummoina kun ei jaksettu enää.. :D

Torstai-aamupäivä lähti käyntiin koulussa ja iltapäivällä lähdin tallille vaikka pakkanen paukkui (hyi saakeli, mulla oli NELJÄT parit housut jalassa). A on liikuttanut Cheerun ti&ke joten ajattelin että jotain pitää poitsun kans tehdä ettei se jäykisty. Ennen liikutusta päätin kuitenkin siistiä Cheerun harjan ja hännän koska se alkoi näyttään niin puskapollelta, hahaha.

Häntä lähti lyhyeeks, mutta on ainakin siisti kesään mennessä!
 Päätin lopulta juoksuttaa Cheerun kentällä hetkisen. Nostin myös cavaletin voltille ja poitsu hyppäsi sen HYVIN innokkaasti. :D

Vaavi :)
Tallilta päästyäni lähdin kotiin hillumaan, ja puolenyön aikaan lähdinkin sitten seikkailemaan Hänen kämpilleen koska en jaksanut olla yksin enää mielialavaihtelujen kanssa (kiitos PMS, i hate you!), eheheh. Onneksi tämä kyseinen ongelma hävisi silloin kuin tuhka tuuleen. :)


Tänään nousin yhdeksän maissa. Aamukahvit tuli juotua ja seuraavaksi salille treenaamaan kunnolla, mutta ennen sitä poikkesin tallin kautta moikkaamassa Cheerua joka sai ansaitun vp:n perjantain kunniaksi. Salin jälkeen ehdin olla hetken kotona hengailemassa kunnes Amanda haki minut ja lähdimme Tropiclandiaan lillumaan Karon kanssa. 


Tropparin jälkeen olen vaan ollut kotona koomailemassa ja varmaan samaa linjaa jatkan loppuillan. Huomenna lähden aamusta tallille ratsastamaan ja sitten pitäisi vielä ehtiä salille ennen töitä. Sama homma sunnuntaina, mutta silloin tallilla luvassa vähän erikoisempaa treeniä. ;)













2 kommenttia:

  1. Mitä ammattia oot ajatellu jos tarvit siihen kuljetuslupaa...? ;)

    VastaaPoista