Hae tästä blogista

18.1.2014

Viikkovillitys according to BusyWoman #21

Heippa!

Taas on lähes kokonainen viikko kulunut ja yritän lähen joka päivä riistää aikaa blogia varten, mutta sitä on hyvin vaikeaa saada, etenkin tällä viikolla.. Ajattelin kuitenkin kertoa lyhyeesti meidän kuulumisia ja mitä viikko on tuonut tullessaan!

Maanantai-aamuna lähdimme aikaisin matkaan maneesille, ensimmäinen maneesitreeni luvassa Cheerun kanssa. Ehdimme silloin syksyllä käydä kolme kertaa kääntymässä maneesin sisällä, mutta se olikin ainut mitä ehdimme tehdä. Vähän mua siis jännitti kun oli uusi paikka luvassa, miten C reagoi matkustamiseen jne. mutta jännitin ihan turhaan koska poitsu oli aivan mahtava!! Se käyttäytyi niin fiksusti ja oli vaan maailman ihanin. Juoksutin sen ennen ratsastusta sekä ratsastin ainoastaan jonkun 20-30 min. kun C:llä oli kuitenkin ollut vapaata pari viimeistä päivää.¨

Taas näitä aivan MAHTAVIA puhelinkuvia.. kröhöm.. :D

HUOM (lukekaa ennen videon katsomista!!)Ratsastuksesta sen verran voin sanoa että ei mennyt ihan mahtavasti, itse olin ihan jäässä ja ruosteessa eikä poitsu aluksi halunnut keskittyä. Lopussa se oli PALJON parempi mutta sitä ei tottakai saatu videolle koska puhelin päätti sammua kylmän sään vuoksi.. Tässä on kuitenkin pientä videopätkää, TIEDÄN ettei ole mitään kauneimmasta päästä, mutta olen kertonut teille missä mennään joten en halua ns. paskaa heitettyä niskaani, kiitos!


Ja lisäksi vielä SUURI kiitos Johannalle joka tuli auttamaan tällä minireissulla! 


Tiistai ja Keskiviikko kiiruhti eteenpäin vauhdilla, olin sekä töissä, koulussa, tallilla sekä Hänen kanssa. Keskiviikon pakkasissa auton akku päätti myös sanoa itsensä irti, joten seuraavana päivänä lähdimme siis Hänen kanssa hankkimaan uutta ja hän sitten fiksasi kaikki sillä aikaa kun itse istuin auton sisällä.. Olin todella kiitollinen siitä! :)

Varmaan talven ihanin kuva! Source: Weheartit 

Torstaina päätin aloittaa elämäni uudelleen. Niinkuin joku jo blogissa arvasi, lähdin salille! Taukoa on ollut treenaamisesta suunnilleen 3½ kuukautta, ja nyt alkaa tuntua siltä että asiat ovat sen verran järjestyksessä että voi aloittaa uudelleen puhtaalta pöydältä. Torstain treeniin kuului lähinnä 40 min sessio juoksumatolla, saadakseen pehmeän alun treeneihin, ja tottakai venyttelyt sekä pikakäynti solkussa, heh.

puhelinkuva </3
Olen oikeasti päättänyt muuttaa elämäntapojani ja siksi aion treenata eri tavalla kuin mitä olen aikaisemmin tehnyt. Ennen otin kauheita paineita koko treeni-asiasta; Piti syödä himo terveellisesti ja treenata kuin hullu 5-6 kertaa viikossa salilla ratsastuksen LISÄKSI. Joillekin tämä ehkä sopii, mutta tulin siihen tulokseen ettei se sovi minulle, koska romahdan aina jossain vaiheessa. Tämä uusi treenielämä tulee koostumaan siitä ettei minulla ole paineita vaikka en ehdi/jaksa joka päivä salilla juosta, tärkeintä on että voin hyvin ja elän tervellisesti. Saan toki käydä salilla vaikka 6krt/viikko jos siltä tuntuu mutta en aio laittaa sitä painetta itselleni.

Nyt saatte siis jatkossa seurata miten salitreenit alkaa sujumaan tällä uudella ajattelutavalla!

Perjantai oli taas perus kiireinen päivä. Lähdin Hänen luota aamulla suoraan tallille yhdeksäksi, C:llä oli kengitys. Kengät saatiin töppösiin vaikka C:llä oli vähän keskittymisvaikeuksia ja oli vähän malttamaton kakara.. Vähä niinkuin minä heh. :D Tallilta lähdin sitten suoraan kotiin, meikit naamaan ja kouluun. Koulua oli klo 13 asti, jonka jälkeen juoksin hemmetin kiireellä kaupungille hoitamaan pari asiaa ennen töihin menoa. Töissä sitten vietin koko loppupäivän ja siinä olikin sitten päivä pulkassa.

Vaavi saa uudet kenkulit :)
Tänään (lauantai) olin ajatellut aamulla ehtiä sekä salille että tallille ennen töitä mutta kuinkas siinä sitten kävikään.. En vain millään päässyt sängystä ylös. Tämä johtuu varmasti siitä että yöunet ovat jääneet vähälle täysikuun takia jo monta päivää. No, ei tuollekkaan mitään voi. Aion kuitenkin käväistä tässä piakkoin tallilla sekä kaupungilla ennen töihin menoa.

Huomenna hoidan sitten tallin koko päivän. Osan päivästä saan luultavasti ja toivottavasti apua M:lta kunhan hän vain jaksaa nousta. :D

Hyvää viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

  1. Sun wideeoo ei toimi ku joku musafirma blokannu :< fast jae på puhelin..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tror int di går ti sii på puhelin.. :>>>>

      Poista
  2. voikun Cheeru on eistynyt tosi paljon :) Siitä tulee kyllä tosi upee ja on aivan O_O kun menee oikein kauniisti! :) Upeeta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirveesti!! Joku kaunis päivä siitä tulee kyllä oikein hieno heppa! ;)

      Poista
  3. Hei Anna!! En halua, että käsität kommenttini olevani jotenkin negatiivinen tai mollaava!! Ihan sinun oman eteenpäin menemisen takia kommentoin näitä asioita!! Alkuun tehtävä sinulle :) Katso tuo video läpi hitaasti ja mieti itse mitä siitä parantaisit! Lue vasta sitten eteenpäin... (laita jo silmät kiinni ja aloita se videon katsominen!!!)




    Eli mitä itselle tuli ensimmäisenä mieleen niin lopeta käsillä sahaaminen! Katso videolta omien käsien työskentelyä! Ulkokäden ei tarvitse nykiä päätä paikalle (välillä jopa C:n pää asettui väärin tämän takia) vaan lähinnä tukea hevosta ja olla hiljaa! Sisäkädellä hae asetusta (aloita kunnon asetuksista käynnissä) ja älä edes yritä tavoitella sitä kaulan kaarta! Tässä tulee se pahin virhe kun kuvitellaan, että kaula kaarella sipsuttava hevonen menee "muodossa". Oma pää ylös sieltä hevosen niskasta! Keskity enemmän hevosen takaosaan ja että C alkaisi polkemaan alle (tempon vaihtelut)! Äskeisessä videossa askel ei yltänyt edes etummaisen merkin yli! Omasta ratsastuksesta karsisin jalan turhan liikkuvuuden (kantapää hytkyy). Kevennät ehkä vähän hassusti takakaarelle ja jalustimia pidentäisin reiän tai pari! Palaa takaisin istunnan harjoitteluun ja aloita hevosen kanssa ihan perusasioista uudelleen. Sulla kun ei ole mihinkään kiire ja alla on vasta vauva! Koita päästä kunnon opettajalle tehotunneille!!

    Kaikkea hyvää Anna ja toivottavasti saat potkua kehittymiseen! Negatiivisia asioita on sivullisten helppo poimia, mutta niistä voi aina oppia uutta! Osa kommenteistani voi olla turhia ja kuten itse sanoit ei video kerro kaikkea! Kaikkea hyvää teidän taipaleelle C:n kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Ymmärrän että tarkoitat vain hyvää mutta juuri tästä syystä en yleensä laita videoita blogiin koska ne on ainoastaan murto-osa koko ratsastuksesta. Voin kuitenkin sanoa että en todellakaan sahaa hevosta suusta, kuten itse sanoin olen ruosteessa ja niin myös hevonen pitkän tauon jälkeen. Olemme käyneet säännöllisesti valmentavan silmän alla ja niin myös on jatkossakin tarkoitus, pitää saada ensin hevonen taas ratsatettavaan kuntoon.

      Poista
  4. kyllä teistä vielä hieno pari tulee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kauheasti, tällaiset kommentit lämmittää sydäntä! <3 :)

      Poista