Hae tästä blogista

25.1.2014

Ratsastusvideo, Rodeoshow-päivä ja herätys Luojan selän takana

Huomenta.

Arvatkaa tunne kun heräät itsestään 04:51 etkä enää saa nukuttua tippaakaan.. mitä h*ttoa oikeesti?? Tässä sitä sitten ollaan, kello vähän yli kuusi lauantai-aamuna ja olen jo virkeänä hereillä. Aamukahvit keitetty ja aamupalan yritän parhaimmillaan kahvin avulla saada alas.

Torstaina minulla oli "treenivapaa" päivä; ei salia eikä talleilua, päivän ainut homma oli töitä klo 14-20.30. Alma sen sijaan hoiti ja ratsasti C:n kun oli hänen päivä. A:lla oli kaveri tallilla mukana kuvaamassa ratsastusta, joten laitanpa siitä pientä videota tänne;

Videolla siis Alma&Cheeru :)

Torstai-illan töiden jälkeen päätin aloittaa mun pitkän vapaan viikonlopun; ei töitä eikä koulua !

Eilinen aamu alkoi rauhallisissa merkeissä, heräsin ja join aamukahvit Hänen kanssaan. Lähdin heti puolen päivän jälkeen tallille Cheerua moikkaamaan. Hain sen heti tarhasta ja laitoin pikaisesti valmiiksi ratsastusta varten. Skippasin juoksutuksen ennen ratsastusta, koska ajattelin ponin olevan ainoastaan sopivasti energinen, mutta taisin sitten ajatella väärin heheh. Alkuverkka lähti käyntiin pomppimalla, ravissa C liiti eteenpäin sellaisella vauhdilla että oli hyvä kysymys miten sain sen hiljennettyä. Kunnon verryttelyn jälkeen välikäynnit ja sen jälkeen alkoi työnteko. Teimme paljon voltteja, suunnanvaihtoja, siirtymisiä, väistöjä ja tempo-vaihtoja ravissa. Aluksi C:llä oli hirveästi keskittymisvaikeuksia mutta lopulta se meni oikein hienosti! 

Nostin laukat molempiin kierroksiin ja siitä se rodeoshow lähti. Välillä se meni laukkaa aivan superisti mutta sitten tuli 3-4 kertaa sellaista rodeokohtausta että olin jo lähes poissa sen selästä kun hevonen dyykkaa pää etujalkojen väliin ja alkaa pukittaan/pomppimaan tasajalkaa. Ihmeen kaupalla kyllä pysyin siellä satulassa vaikka meno olikin välillä hurjaa. :D Loppuravit sujui sitten taas aivan SUPERHYVIN, vaikka tunsin poitsun jo olevan väsynyt. 

rakkauspakkaus ♥  ja Cheerulle on tullut hankaumia loimesta :( 
Talleilun jälkeen kävin kahvittelemassa Mandan kanssa ja sen jälkeen lähes suoran salille rasvanpoltto-/kuntotreeniin. Huhhuh tuntui aika raskaalle, mutta toisaalta se on AINA sen arvoista!

Kyllä kai ne lihakset pikkuhiljaa tuonnekin ilmestyy?? :D

Salin jälkeen kävin suihkussa, pakkasin kamppeet ja lähdinkin vaihteeksi iskän luo tänne "Luojan selän taakse" heheh. Hengailen varmasti tässä vielä parisen tuntia ja lähdenkin sitten ajelemaan kaupunkiin päin, koska tänään on taas sellainen päivä että tekemistä riittää aamusta iltaan.Loput postaukset saattavat siis jäädä huomisen hommaksi. Nyt kuitenkin jatkan aamuani täällä pimeässä. 

Oikein ihanaa lauantaita kaikille! 


2 kommenttia: