Hae tästä blogista

16.4.2014

#703 - opi tuntemaan hevosesi ja osaat tunnistaa kun se yrittää kertoa sinulle jotain

Eilinen Cheerun liikunta meni aivan pöydän alle. Alussa meni ihan ok:sti kun ratsastin maneesissa, vaikka tuuli paukkui jokaisessa maneesin nurkassa. C oli osittain tahmea mutta laukannoston jälkeen se sai jonkun kohtauksen, ja leikki rodeoheppaa. Pysyin kyydissä, rauhoitin tilanteen ja kun sain sen hetkeksi menemään hyvin lopetin siihen. Koitin mennä kävelemään ulos kentälle selästä päin mutta sekään ei onnistunut kun tarhassa riehuvat hevoset saivat C:n leikkimään jotain arabioria. Taas rauhoitin tilanteen ja tulin sitten selästä alas, itku kurkussa.

En tiedä miksi, mutta olen ollut hyvin herkkä viime aikoina kaikelle ja kyneleet valuneet entistä useammin. Varmasti stressistä kyse.. Eilen myös maailma vähän romahti kun tajusin kuinka herkästi Cheeruun sattuu tuo satula ja minua kävin häntä sääliksi ja olin vihainen itselleni kun en asiaa aluksi tajunnut.

Rakas C ♥ En voisi ikinä olla vihainen sille tuon huonon ratsastuksen takia koska tiedän että C ei tarkoita pahaa, se vaan näytti että sitä sattuu ja paljon. Minä olin se tyhmä kun en sitä aluksi edes tajunnut että oikeasti voi tehdä noin kipeää. Onneksi asiat on nyt taas järjestymässä parempaan suuntaan. 
Eilisen tapahtumien takia peruin tämänpäiväisen koulutunnin joka meillä piti olla, en aio hevosella ratsastaa ennenkuin uusi satula löytyy ja tällöin ajattelen vaan hevosen parasta. Nyt vain liikutusta maasta käsin ja voisin EHKÄ yrittää uskaltaa mennä selkään ilman satulaa jos saan jonkun kaverin avuksi. Harmi vaan että kun C on tuollainen ruipelo siellä selässä ei varmaankaan ole niin helppo pysyä.. :D Perjantaina toivon meidän satulaongelman ratkeavan, silloin meille tulee satulan-sovittaja tallille eli lisää päivitystä tilanteesta silloin!
Meillä meni siis treeniohjelma nyt uusiksi, julkaisen sen tänään! Aion pitää Cheerun superkunnossa vaikka en pysty nyt itse sillä ratsastamaan.

Today is going to be a great day. :)

Huolimatta kaikista näistä tapahtumista eilisestä tuli kuitenkin loppujen lopuksi aivan mahtava päivä; sain uutisen joka toivottavasti tulee muuttamaan koko minun/meidän elämämme, uutinen joka tarkoittaa haasteita ja edistymistä sekä unelmien toteuttamista. En pysty enempää kuitenkaan vielä paljastamaan kuin se että jotain tapahtuu ensi kuun loppupuolella. Kerron kyllä enemmän siitä sitten lähemmin.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti