Hae tästä blogista

8.4.2014

It's all about your attitude

Huomenta rakkaat lukijat!

Katsoin kävijätilastojen nousseen kaksi edellistä päivää aika huimasti vaikka en ollut postaillut mitään.. mistäköhän sekin johtuu? Nooh positiivistahan se on minulle vain ja jos uusia lukijoita löytyy seasta niin tervetuloa lukemaan blogiani! :)

Tuntuu siltä että aina kun aion kirjoittaa blogiin lähden aloittamalla "en ole ehtinyt postailla koska on ollut kiirettä" blablabla jne. mikä toisaalta on totta, mutta en nyt haluaisi kirjoittaa sitä joka kerta. Aion siis postailla tänne aina kun pystyn ja kun saan treenit käyntiin toden teolla Cheerun kanssa tänne tulee varmaan kunnollisempaa hevospostausta (viime postaukset täällä on kyllä kaikkea muuta paitsi sitä). Meillähän tuli maneesi valmiiksi viikonloppuna, joten saadaan alkaa treenaamaan toden teolla!

Tänään taas vaihteeksi uhmata kohtaloa ja mennä ratsastamaan C:llä! Jos saan hokit irti kengistä menemme maneesia kokeilemaan (pliis toivottavasti saisin hokit irti!!). Yritän joka päivä ottaa itseäni niskasta ja pakoittaa minut tallille tekemään jotain C:n kanssa, mutta aina se ei ole onnistunut. Koska ulkopuolisesta elämästä pukkaa päälle niin paljon kaikkea mun pää ei vaan tahdo kestää. Onneksi minulla on Jasmine joka pystyy auttamaan minua C:n liikutuksessa.


Nyt kahvit naamaan ja tallille tämän kuvainspiraation kera;









Ja tärkein asia viimeiseksi;



6 kommenttia:

  1. Hei : ) Eriskummallinen kysymys mutta lenkititkö tänään koiraasi ulkona? PS. en halua ahistella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha minulla ei kyllä ole koiraa asumassa kanssani tällä hetkellä, joten en.. :DD

      Poista
  2. Et esim ollut vanhemman naisen ja koiran kanssa kävelemässä? Tämän jälkeen en ahistele. terv, salainen ihailija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä tietääkseni ole mitään sellaista tehnyt. :D jännittävää kun on salaisia ihailijoita!;)

      Poista
  3. Kävijöitä blogiisi tuo ehkä keskustelu facessa karppaus.info-ryhmässä, missä joku oli tehnyt mantelipuuroa ja siitä virisi keskustelu manteleiden ja yleensä pähkinöiden terveellisyydestä ja sopivuudesta karppaajille. Nyt näyttäisi ko. keskustelu kadonneen, liekö poistettu kun alkoivat äänensävyt vähän nousta, tai sitten mun koneeni temppuilee. Sinne keskusteluun oli joku linkannut sun mantelipuuro-ohjeesi. Ja ainakin minä kiinnostuin ja aion ehdottomasti kokeilla. Ja tuli siinä samalla tutustuttua blogiisikin. Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa okei no se selittää sitten asian! Joo tuo mantelipuuro on kyllä todellakin kokeilemisen arvoinen! Mutta hei kiitos paljon tiedosta ja hyvää loppuviikkoa myös sinulle. :)

      Poista